arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De waarheid over wimperserums

De waarheid over wimperserums

Wimperserums zijn razend populair. Je vindt ze dan ook in alle soorten en maten. En prijzen. Het moet gezegd worden: niet elk wimperserum werkt. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: niet elk wimperserum is even veilig. Tijd om het kaf van het koren te scheiden.

Deze zomer ontstond er de nodige commotie rondom het ingrediënt bimatroprost in wimperserums. Deze werkzame stof is niet alleen verantwoordelijk voor weelderige, volle wimpers, maak kan ook voor een verkleuring van je iris zorgen. RevitaLash kwam als één van de weinige, veilige wimperserums uit de bus.

De waarheid over wimperserums

Nadat zijn vrouw door intensieve chemotherapie last kreeg van broze, dunne wimpers, wilde oogarts Michael Brinkenhoff graag zelf een wimperserum ontwikkelen.
Samen met een team van wetenschappers is RevitaLash ontstaan: een gepatenteerde formule met BioPeptin ComplexTM om wimpers weer sterk, gezond en vol te krijgen. Op een veilige manier.

BioPeptin ComplexTM

RevitaLash bevat geen bimatroprost, maar het zogenoemde Biopeptin ComplexTM, een mix van biotine, groenethee-extract, pathenol en peptiden. Veilig en effectief na zes tot acht weken dagelijks gebruik.

RevitaLash bevat alleen natuurlijke ingrediënten en helpt naast de groei, ook de flexibiliteit, glans en hydratatie van je wimpers te verbeteren. Mits je het iedere dag trouw gebruikt gedurende een aantal weken.

Ook een vermelding waard: de ingrediënten van het wimperserum worden niet op dieren getest en hiermee is RevitaLash officieel ‘dierproefvrij’.


Goedkoop

Wimperserums zijn niet goedkoop. Met een beetje speurwerk vind je misschien een serum rond de 30 euro, maar de vraag is of deze werkt. En veilig is.

RevitaLash is met 49 euro in ieder geval een stuk duurder. Aan werkzame, veilige ingrediënten hangt nu eenmaal een prijskaartje.
Toch is er tot nu toe geen enkel serum in dezelfde prijscategorie met zulke goede resultaten, zonder risico’s op mogelijke bijwerkingen.

Tip: een goed wimperserum is op waterbasis (geen olie!), zodat je het in combinatie met wimperverf en wimperextensions kan gebruiken.

Klein, maar fijn

Met de kleine verpakking van het RevitaLash wimperserum doe je zo’n drie maanden. Dat betekent dat je omgerekend zo’n 25 euro per maand kwijt bent voor mooie, lange wimpers. Na enkele maanden kun je overstappen op onderhoud en volstaat drie tot vier keer smeren per week.

Een wimperserum zorgt trouwens niet voor meer wimpers, maar maakt je eigen wimperharen sterker, voller en langer. Voor meer informatie over de werkzaamheid van RevitaLash kun je terecht op de website van EstheticHealth.nl

For your eyes only

Natuurlijk is het beste wimperserum ook opgenomen in de Furrow Box ‘For Your Eyes Only’. Deze bestel je hier.

Let op: uit voorzorg gebruik je een wimperserum niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook is het product niet getest op minderjarigen of mensen die in een chemobehandeling zitten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram