arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De voordelen van ampullen

De voordelen van ampullen?

Beter dan een masker en geconcentreerder dan een serum. Soms vraag je je af of er ooit een leven heeft bestaan zonder (BABOR-)ampullen.

Tijd

Tijd = geld. En allebei enorm kostbaar. Schoonheidsspecialiste Marina Grund-Roelofsen: "Een ampul breng je 's ochtends of 's avonds aan op een gereinigde huid, that's it. Het product wordt vrij snel opgenomen door je huid."

In tegenstelling tot een masker, waar je minimaal een kwartier voor moet uittrekken. "Voor een masker moet je echt tijd maken. Dat lukt misschien in het weekend nog wel, maar doordeweeks kom je daar meestal niet aan toe. Een ampul kun je elke dag gebruiken, het aanbrengen kost je hooguit één minuut."

Over kosten gesproken, een ampul is meestal goedkoper dan een masker. "Je betaalt maximaal drie euro per ampul."

Concentratie

In een ampul vind je alleen pure, actieve werkstoffen. Niks meer en niks minder. "De concentratie van de werkstoffen is dusdanig hoog, dat een ampul gemiddeld 8 keer sterker is dan een masker en vier keer geconcentreerder dan een serum."

Let op: pure, actieve werkstoffen vervagen snel. "Er zitten geen conserveringsmiddelen in een ampul, waardoor je hem niet kan bewaren. Een ampul is voor eenmalig gebruik. Nadat je hem geopend hebt, zul je hem ook meteen moeten aanbrengen. En maak hem ook helemaal leeg, je kan de ampul zelfs niet tot 's avonds bewaren."

Behoefte van je huid

Nog een laatste reden om altijd een ampul in je badkamer te hebben liggen. Marina: "Je kunt de ampul aanpassen aan de behoefte van je huid. Ben je moe, dan gebruik je de Lifting Express en heb je een vale huid, dan lost een ampul met algen het probleem voor je op. "

Misschien niet de meest goedkope oplossing, maar je kan zelfs meerdere ampullen achter elkaar op je huid aanbrengen. "In geval van nood kun je op deze manier je huid echt een boost geven. De enige voorwaarde is dat je dezelfde soort ampullen gebruikt, om te voorkomen dat ze elkaars werking tenietdoen."

Furrow op Instagram