arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Beste behandeling tegen een strakke kaaklijn

De beste behandeling tegen een strakke kaaklijn

Naast vitamine A-zuurcrème om je huid te verstevigen en een regelmatige bindweefselmassage om je wangen te liften, kan je het ook drastischer aanpakken. Dit zijn de beste behandelingen voor een strakke kaaklijn.

Fillers

Het meest voor de hand liggend is het gebruik van fillers. In één handomdraai kun je zowel je wangen liften, als je neus-lippenplooi verminderen en je kaaklijn verstrakken. Kortom: veel, voor weinig. Nou ja weinig, hou er rekening mee dat je voor het verstrakken van je kaaklijn met fillers minimaal 500 euro kwijt bent. Maar je kunt dan in ieder geval weer 9 tot 12 maanden vooruit.

En de korte hersteltijd is ook één van de redenen om voor het verstrakken van je kaaklijn voor fillers te kiezen.

Behalve 220 volt worden er geen onnatuurlijke hulpmiddelen gebruikt om je huid te verstrakken.

HLH-Skinlift

De HLH-Skinlift wordt in de wandelgangen de facelift zonder chirurgie genoemd, dus ideaal voor het verstrakken van je kaaklijn als je geen operatie wilt.
De HLH-Skinlift is een combinatie van twee verschillende behandelingen: de PlexR en de Needle Shaping Natural Filler.

Behalve 220 volt worden er geen onnatuurlijke hulpmiddelen gebruikt om je huid te verstrakken. Enerzijds zorgt de PlexR aan de oppervlakte voor huidverstrakking, terwijl de Needle Shaping Natural Filler in de diepere huidlagen met behulp van stroomgolven je collageenvezels aantrekt.

De downtime is wel iets om rekening mee te houden: gemiddeld ben je één week niet toonbaar voor de buitenwereld.

De facelift is een heuse ingreep (met mes!) waarbij zowel je huid als het onderliggende spier- en bindweefsel wordt glad getrokken.

Diep Infrarood

En dan is er nog Diep Infrarood. Met de nadruk op 'diep', want met een simpele infraroodlamp voor thuis kom je er niet.
Als je bang bent voor naalden of messen dan kun je met deze niet-ablatieve behandeling zowel je onderkin als kaaklijn verstrakken.

Diep Iinfrarood (MAX-IR) verstevigt je huid met behulp van licht. Hij verwarmt je collageen en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen en elastine.
Behalve rode wangen, heb je niet direct effect van deze behandeling. In de maanden na de behandeling zie je de contouren van je gezicht langzaam strakker worden.

Facelift

Je zou hem bijna vergeten, maar de 'ouderwetse' facelift blijft een zeer effectieve manier om je kaaklijn te verstrakken. Vooral in het geval van ernstig huidoverschot is deze behandeling nog steeds de beste optie.

Geen liquid facelift of vampire facelift, maar gewoon een heuse ingreep (met mes!) waarbij zowel je huid als het onderliggende spier- en bindweefsel wordt glad getrokken.
En vaak wordt bij deze ingreep ook het overtollig vetweefsel weggehaald, waardoor het effect van deze behandeling minimaal 5 jaar zichtbaar is.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram