arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De best gelezen blogs van april 2019

De best gelezen blogs van april 2019

April doet wat hij wil. Of in dit geval wat jij wilt. Dit zijn de 5 best gelezen blogs van april 2019:

Tips tegen schurende bovenbenen (zonder operatie!)

Je bent niet de enige met plakkende dijen. Dat blijkt wel uit het feit dat het artikel over schurende bovenbenen in de 5 best gelezen blogs van april staat.
Heb je hem gemist? Lees het artikel hier terug.


Het gezicht van Magriet Busker

'Het gezicht van ...' is één van de meest gelezen artikelen op Furrow. In deze rubriek vertellen vrouwen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun beautyzonde en geven ze een cijfer aan hun gezicht.
Benieuwd naar de beautytip van Margriet Busker? Lees hier haar interview terug.

Is de zonnebank echt zo ongezond?

Dat de zonnebank niet goed voor je huid is, moge duidelijk zijn, maar één keer per maand kan toch geen kwaad? Het leven ziet er namelijk een stuk rooskleuriger uit met een kleurtje.
En aan de andere kant, vitamine D en een ontspannen gevoel compenseren de negatieve aspecten van een zonnebank, toch?

Helaas, de zonnebank is slechter dan slecht. Zelfs één keer zou verboden moeten worden. Waarom? Kijk hier de video terug.


TRENDALERT: Bakuchinol

There is a new kid in town: Bakuchinol. Dit natuurlijke alternatief voor retinol staat op het punt de skincare wereld te veroveren.
In het buitenland is men al in de ban van Bakuchinol, maar in Nederland dringt de toegevoegde waarde van dit ingrediënt ook steeds meer door.

Het kan bijna niet zijn dat je hem gemist hebt, maar voor de zekerheid nog een link naar het artikel over dit veelbelovende ingrediënt.


VLOG: Mesotherapie gezicht

Je moet niet bang zijn voor naalden, want tijdens deze gezichtsbehandeling schiet je met een gun hyaluronzuur rechtstreeks in je huid. Klinkt indrukwekkend en vooral pijnlijk, maar dat valt reuze mee. Mesotherapie is vooral effectief. Na afloop van deze gezichtsbehandeling straalt je huid als nooit tevoren. Misschien dat hij daarom zo populair is.

Heb je de video (nog) niet gezien? Kijk hem dan hier terug.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram