arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
te-veel-botox

Top 5 celebs met te veel botox

Teveel botox?

Botox is nog steeds één van de populairste rimpelbehandelingen, maar omdat deze injectable ook steeds vaker slecht in het nieuws komt zorgt het er ook voor dat mensen bang worden om hun rimpels met botox te laten behandelen. Meestal is het zo dat het niet alleen de botox is die de celebs een gek uiterlijk geeft. Het is vaak een combinatie van te veel botox, en een mislukte wenkbrauwlift en veel te veel fillers. En gewoon veel te veel van alles.

Al die rimpelbehandelingen zorgen er namelijk bij sommige celebs voor dat ze inderdaad geen rimpels meer in hun gezicht hebben, maar of ze er nou daadwerkelijk knapper van worden, dat is de vraag. Een overzicht van de 5 celebs bij wie hun botoxinjecties bijna bekender zijn dat zijzelf. Welke sterren slaan door in hun zoektocht naar de eeuwige jeugd?

Top 5 celebs met te veel botox

Op nummer 5 staat ex-topmodel Janice Dickinson. Janice is groot fan van botox en weigert iedere rimpel toegang tot haar gezicht. De 57-jarige Janice Dickinson gebruikt veel botox (en komt hier ook openlijk voor uit) en schaamt zich er totaal niet voor. Voor Janice bestaat er niet zoiets als ‘te veel botox‘. Ze heeft dan ook geen enkele spijt van al haar cosmetische ingrepen. Volgens Janice is plastische chirurgie juist goed voor een vrouw.

te-veel-botox-2

Lindsay Lohan

Op nummer 4 staat Lindsay Lohan. Ondanks dat de Hollywoodactrice nog maar 26 (!!!) jaar is, slaat ze niet alleen door qua drankgebruik, ook met haar botox en fillers vliegt ze uit de bocht. Zo erg dat Lindsay er permanent ‘puffy’ bij loopt. Lindsay is bijna onherkenbaar door haar vele filler-injectecties.

te-veel-botox-5

Priscilla Presley

Op nummer 3 staat Priscilla Presley. De vrouw van zanger Elvis Presley stond bekend als de ‘natural beauty’ uit de showbizz, maar heeft nogal wat moeite om haar jeugdige uiterlijk los te laten. De te grote wangimplantaten en te veel botox zorgen er voor dat Priscilla bijna niet meer normaal kan lachen.

te-veel-botox-6

Carla Bruni

Op nummer 2 staat Carla Bruni, de vrouw van de Franse ex-president. De botox van het 45-jarige catwalkmodel is veelbesproken en werd zelfs onderwerp van gesprek tijdens de presidentsverkiezingen. De Fransen vonden dat Carla Bruni niet geschikt was als First Lady, omdat ze er door haar overmatig botoxgebruik uitzag als een vreemde.

te-veel-botox-3

Joycelyn Wildensteijn

Op nummer 1 staat (hoe kan het ook anders) Joycelyn Wildensteijn. Wie?? Joycelyn Wildensteijn is beter bekend als Catwoman. Joycelyn heeft al bijna 4 miljoen dollar uitgegeven aan plastische chirurgie en het gerucht gaat dat ze nog steeds niet tevreden is met hoe ze er uit ziet… En daar kan ik me iets bij voorstellen.

Ben jij eigenlijk bang voor botox? Of durf je het wel aan?

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram