arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Top 3 mooiste BN’ers zonder botox

Ze zijn schaars, maar er zijn nog steeds BN’ers die geen botox gebruiken. Bekende Nederlanders die het aandurven om op tv te verschijnen zonder dat ze iets aan hun gezicht hebben laten doen. Maar wie zijn dit dan? Zijn er überhaupt nog BN’ers zonder botox? En wie durven het aan om met rimpels op televisie te verschijnen? Ook zonder botox kun je als presentator of presentatrice succesvol zijn.

Wie zijn de 3 mooiste BN’ers zonder botox?

Nastasja Froger

BN’er Natasja Froger is sinds ze 2006 ‘Hart in Aktie’  presenteerde uitgegroeid tot één van de populairste Nederlandse vrouwen. Inmiddels is de vrouw van René Froger één van de vaste gezichten van RTL4 en niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken. Natasja heeft al het geld van de wereld en zou makkelijk elke week een botoxbehandeling kunnen betalen, maar toch weigert ze het om botox te gebruiken.

Natasja Froger is trots op haar rimpels: “ Ik ben één al plooi. Kan vreselijk fronsen. Tijdens de opnames krijg ik het regelmatig te horen: Tas, ontspannen die spieren. Maar het is zoals het is – puur natuur. Aan mijn lijf geen polonaise en geen cosmetica. Mijn uiterlijke verfraaiingen heb ik tot nu toe weten te beperken tot een paar witte vullingen in mijn kiezen.’’

Irene Moors

Maar Nastasja is niet alleen in de wereld van de glitter en glamour. Ook haar RTL-4 collega Irene Moors blijft van de botox af. De 45-jarige presentatrice is juist trots op haar rimpels en wil echt geen naald in haar gezicht hebben. Irene Moors ziet er ook zonder botox elke zondag weer fan-tas-tisch uit.

Isa Hoes

En last, but not least: Isa Hoes.  Isa Hoes is het gezicht van antirimpelcrème Garnier en vertelt tegenwoordig in hun commercial dat zij ‘de uitdaging is aangegaan‘ om mooi oud te worden met alleen een antirimpelcrème. Als je dat vol overtuiging roept op de nationale televisie, dan is het zeker dat Isa niet stiekem een botoxkliniek bezoekt. Toch houdt Isa het niet alleen bij smeren: Isa is namelijk ook groot fan van bindweefselmassage als het om rimpels gaat.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram