arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Top 3 mooiste bekende Nederlanders met botox

Een top 3 van mooiste bekende Nederlanders met botox

Botox is hot in celebville. Steeds meer bekende Nederlanders geven toe dat ze botox gebruiken om van hun rimpels af te komen. En als ik heel eerlijk ben, heeft botox ook op mij een enorme aantrekkingskracht. Je bent hoe dan ook van je rimpels af.

Er mag dan best veel kritiek zijn op botox, maar er zijn ook gewoon heel veel bekende Nederlanders het gebruiken en er geweldig uitzien. Er zitten namelijk ook een hoop voordelen aan de injectable. Welke bekende Nederlanders gebruiken botox en hebben geen frozen face? Een top 3 van de mooiste bekende Nederlanders met botox:

Angela Groothuizen

Als klein meisje was ik fan van de Dolly Dots en nu nog steeds kan ik vol bewondering kijken naar Angela Groothuizen. Ik mis haar nog steeds als jurylid van The Voice. Angela Groothuizen vertelt gewoon aan iedereen dat ze fan is van botox en dat ze de frons tussen haar wenkbrauwen altijd even laat bijwerken met botox voor ze op televisie verschijnt in een liveprogramma. “Dat het er op die tv in elk geval niet uitziet of ik al een mening heb, voordat ik hem heb.” Angela is 53 jaar oud, maar ziet er echt nog steeds ‘stunning‘ uit. Het kan dan ook niet anders dan dat ze in deze top 3 staat.

Daniëlle Overgaag

Daniëlle Overgaag is nieuw in botoxland, maar van mij krijgt ze alleen maar complimenten. Vooral als je veel sport is dat aan de huid van je gezicht te zien. Hoe lager je vetpercentage, hoe meer rimpels je in je gezicht hebt. Sportvrouw Daniëlle Overgaag ziet er echt nog fan-tas-tisch uit voor haar leeftijd. Ze is bijna 40! Daniëlle Overgaag verdient dan ook echt een plaats in deze top 3.

Patricia Paay

Zou je in een jury van een televisieprogramma moeten zitten als je er goed uit wilt zien? Je kunt zeggen wat je wilt van Patricia Paay, maar ze ziet er voor haar leeftijd echt heel goed uit. Ik mocht wensen dat ik er op mijn 63ste zo uit zou zie. Patricia Paay is een voorstander van botox, maar volgens haar moet je kiezen voor baby-botox en het niet al te dicht bij je wenkbrauwen laten spuiten.

 

Furrow op Instagram