arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
botox-test-1

Doe de test: Ben jij toe aan een botox behandeling?

Misschien loop je al maanden (zo niet jaren!) te twijfelen of je het aandurft om naar de kliniek te gaan voor een botox behandeling. Beantwoord je bijna alle vragen met ‘ja’ dan weet je zeker dat je toe bent aan botox.

Word je altijd met ‘u’ aangesproken en staan de mensen voor je op in de tram?

Ben je voor je gevoel net uit de puberteit, maar merk je dat je bij de kassa of bushalte standaard met ‘u’ wordt aangesproken? En komt het zelfs voor dat jongeren opstaan om plaats te maken in de tram? Je kunt hier natuurlijk optimaal gebruik van maken en genieten van het feit dat je nooit meer hoeft te staan in een overvolle tram, maar je kunt ook bij de halte van de kliniek uitstappen en de mogelijkheden van een botox behandeling bespreken.

botox-test-2

Heb jij steeds vaker last van spanningshoofdpijn?

Heb jij na een lange werkdag steeds vaker last van hoofdpijn? En knijp je op een zonnige dag de hele tijd met je ogen, waardoor je last hebt van spanningshoofdpijn? Botox vermindert niet alleen rimpels, maar wordt ook steeds vaker ingezet tegen hoofdpijn. De ene hoofdpijn is de andere niet, maar er bestaat een kans dat jouw hoofdpijn wordt veroorzaakt door een verhoogde spanning in bepaalde spieren. Door je fronsrimpel te behandelen, bestaat zelfs de mogelijkheid dat je in de zomer geen grote zonnebril meer nodig hebt.

botox-test-4

Krijg je steeds vaker de vraag of je boos bent?

Word je steeds vaker gevraagd of er iets is, of dat je chagrijnig bent? Een opvallende fronsrimpel kan je ongemerkt een boze blik geven. Ook kan het zijn dat je wenkbrauwen in de loop der jaren een aantal millimeters gezakt zijn, waardoor je ongemerkt bijnaam ‘boze heks’ hebt gekregen. Botox kan voor een wenkbrauwlift zorgen, waardoor je een open blik krijgt en er ineens een stuk minder boos uitziet.

Zie jij op een leuke foto alleen maar rimpels?

Vind je geen enkele foto meer leuk van jezelf en kan je alleen maar kijken naar die ene rimpel? Meestal ben je een stuk strenger voor jezelf en is de kans groot dat je omgeving die rimpel niet eens ziet. Maar door die ene rimpel der rimpels met botox te behandelen kan je ineens een stuk zelfverzekerder door het leven gaan. Belangrijk is wel dat je je nu niet ineens op andere rimpels gaat focussen, want botox werkt nogal verslavend.

Hoeveel vragen beantwoord jij met ‘ja’?

 

 

Furrow op Instagram