arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

To Botox or not to Botox? That’s the question…

Botox fronsrimpel

De fronsrimpel: to Botox, or not to Botox?

Daar zit hij, de rimpel waar ik me allermeest aan stoor: mijn fronsrimpel. De rimpels om mijn mond vallen nog wel mee, maar de twee grote lijnen tussen mijn wenkbrauwen vind ik best aanwezig. En juist voor de fronsrimpel is er een simpele oplossing: Botox. Een of twee spuitjes en deze diepe lijnen tussen mijn wenkbrauwen zijn verdwenen. To Botox or not to Botox, That’s the question?

Toch durf ik (nu) nog niet naar een kliniek te stappen om mijn gezicht in te laten spuiten met Botox. Ik ben niet bang voor naalden en ik ben ook niet bang dat er over 10 jaar ineens allemaal enge dingen over Botox ontdekt worden. Ik durf het alleen niet. Steeds meer vrouwen kiezen voor injectables om van hun rimpels af te komen, het is allemaal heel gewoon geworden. Dus waarom zou ik het niet doen, als ik me zo stoor aan die twee diepe lijnen? En als ik kies voor baby-botox dan zou er in principe weinig mis kunnen gaan. Dan heb ik hetzelfde gezicht als nu, er zal bijna geen verandering te zien zijn, behalve dat ik dan geen rimpels meer in mijn gezicht heb.

Kun je verslaafd raken aan botox?

Als je eenmaal begonnen bent kun je inderdaad moeilijk weer stoppen. Er zijn weinig mensen die hun rimpels weer verwelkomen, nadat ze een behandeling met Botox hebben gehad. Veel celebs beweren geen Botox meer te gebruiken of zelfs allergisch te zijn de injectable, maar hun vroegere rimpels blijven om één of andere mysterieuze reden nooit meer op hun gezicht terug.

Toch wil ik waarschijnlijk eerst proberen om van mijn fronsrimpel kan af te komen door bijvoorbeeld een peeling of laser. Net als Angelina Jolie en Jennifer Aniston.

Wat doe jij om van je rimpels af te komen? Of wat doe jij om rimpels te voorkomen?

Furrow op Instagram