arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Leeuwenkop

Monique van der Ven en botox

Niet alleen de buitenlandse sterren gaan vaak te ver met hun injectables, ook in Nederland kunnen we er wat van. Monique van der Ven was bijna onherkenbaar in de dramaserie Dokter Deen door de grote hoeveelheid botox in haar gezicht, maar ook Linda de Mol wordt af en toe gespot met een leeuwenkop.

Wat is een leeuwenkop?

Een leeuwenkop is de nieuwste benaming voor vrouwen met net iets te veel botox in hun fronsrimpel. Net als een catface, is het bij een leeuwenkop zo dat de vrouwen te vaak bij hun plastisch chirurg op bezoek gaan of net iets te veel botox laten inspuiten. Omdat er op een bepaalde plekken, tussen de ogen en in het voorhoofd, te vaak en net iets te veel botox wordt gespoten, gaat de botox zakken en ontstaat er een verdikking tussen de wenkbrauwen. Het gezicht van vrouwen met te veel botox tussen hun wenkbrauwen, krijgt daardoor dezelfde vorm als die van een leeuw.

Fronsrimpel en te veel botox

De fronsrimpel is één van de populairste gebieden om botox in te laten spuiten. Mijn fronsrimpel is ook volop aanwezig en is eigenlijk al jaren toe aan een botoxinjectie. De twee streepjes tussen mijn wenkbrauwen worden steeds dieper, ondanks het feit dat ik bijna altijd mijn zonnebril op heb en me suf smeer met de allerbeste anti-rimpelcrèmes. Maar vaak is de anti-rimpelcrème is niet opgewassen tegen de diepe fronsrimpel. Botox lijkt de enige uitkomst (of gewoon accepteren natuurlijk). Maar met alleen je fronsrimpel inspuiten ben je er niet. Het is net als met het wit schilderen van je muur in je woonkamer: dan pas zie je hoe erg de rest ook toe is aan een verfbeurt.

En daar komt de leeuwenkop weer om de hoek kijken, als het de sterren al niet lukt om ‘mooi’oud te worden, waarom zou ik dan niet verslaafd raken aan de halfjaarlijkse injectie? Ben te bang dat ik over 8 jaar ook brullend door het leven ga.

Leeuwenkop botox

Like Furrow op Facebook en krijg vanzelf minder rimpels. Op de facebookpagina vind je namelijk elke dag een nieuw artikel, winacties of een leuke rimpeltip.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram