arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Is botox veilig?

Is botox veilig?

Een hangend ooglid, wenkbrauwen die naar beneden zakken en de beroemde botoxlippen. Is botox veilig? Met zoveel negatieve verhalen kan je je afvragen of je überhaupt wel botox moet gebruiken?
Aan de andere kant is er ook veel positiefs over botox te zeggen: het vermindert rimpels, het gaat hoofdpijn tegen en wordt zelfs gebruikt tegen (overmatig) zweten.

Is botox veilig?

Cosmetisch arts Toby Makmel legt je in deze video uit waar je op moet letten als je botox gebruikt en geeft voor eens en altijd antwoord op de vraag of botox veilig is.
En als je besluit om na het zien van deze video een botoxbehandeling te boeken, dan kan je terecht op de website van bij Easy Cosmetics Botox Kliniek via het telefoonnummer 020-8932145.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram