arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Is botox jouw Mr. Grey?

50-tinten-grijs foute man

Waarom is botox toch zo aantrekkelijk?

Waarom denken we allemaal stiekem na over botox om van die enorme fronsrimpel tussen je wenkbrauwen af te komen, als we er tegelijkertijd zoveel kritiek op hebben?

Botox vs. Mr. Grey

Botox is onze Mr. Grey. Enorm aantrekkelijk, maar ook zo riskant. Type foute man. Je weet diep in je hart dat je er eigenlijk niet verliefd op moet worden, want het is verslavend. Net als Anastasia Mr. Grey kon veranderen en hem zelfs van vanille-seks kon laten genieten, denken wij dat botox op ons een ander effect heeft dan op Linda de Mol. Bij ons staat het wel mooi, wij weten precies wat we willen en bij ons zal je echt niet zien dat je botox gebruikt.

Maar waarom zou het bij jou anders zijn? Waarom zou je bij jou niet zien dat je ‘iets’ doet om van je rimpels af te komen? Jij ziet jezelf elke dag in de spiegel en zal het niet opmerken als je gezicht verandert door de botoxinjecties. Als je kiest voor botox en je wilt echt niet dat je gezicht verandert, vraag dan iemand om advies. Een vriendin die wel eerlijk tegen je durft te zijn. Spreek van tevoren af dat ze je waarschuwt als je doorslaat.

Als je erover twijfelt of je gezicht er anders uitziet, vraag het dan aan je beste vriend of aan je man. Mannen zijn vaak goudeerlijk en nemen geen blad voor de mond als het over botox gaat. Dat in combinatie met baby-botox zorgt er vast en zeker voor dat jij ook ‘een Anastasia wordt’.

Furrow op Instagram