arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
mikcy-hoogendijk-botox

Het antwoord op de vraag: gebruikt Micky Hoogendijk wel of geen Botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Micky Hoogendijk Botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox?’ Micky Hoogendijk centraal. In Amerika is alles groter, behalve als het gaat om rimpels. Het is in dat land echt ‘not done‘ om ook maar met één rimpel gespot te worden. Niet zo gek dus dat Micky Hoogendijk tegenwoordig rimpelloos door het leven gaat nu ze, samen met Adam Curry, in Austin (Texas) woont.

Volgens Micky is ze zelf geen voorstander van Botox, maar heeft ze wel last van het ouder worden. “Iedereen heeft natuurlijk last van zwaartekracht, dus ik ook. Maar ik geloof vooral in gezond zijn, goed eten en … verliefd zijn.” 

Micky Hoogendijk gebruikt Botox

Er zijn weinig mensen die twijfelen, want uit de botoxmeter blijkt deze week dat maar liefst 90% vermoedt dat er Botox in het spel is. In Amerika werden er in 2012 ongeveer 6,1 miljoen Botox-behandelingen gegeven en hoogstwaarschijnlijk zat Micky Hoogendijk daar ook bij, want de experts zien duidelijke signalen van de injectable. Zo valt het de experts op dat de voorhoofds- en fronsrimpels als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. En ze vermoeden ook het gebruik van een filler voor de kleine rokerslijntjes.

Hoewel Micky al 46 jaar is, wil ze graag nog een baby van Adam Curry. Misschien moet Micky het daarom voorlopig maar bij de producten van Pascaud houden, aangezien Botox tijdens de zwangerschap geen optie is. Al helemaal niet in het strenge Amerika.

Winactie:

Femke van Asschouw heeft de winactie gewonnen en voorkomt de komende tijd een hoop rimpels. Ze krijgt namelijk het Babor Sun Care system ter waarde van 33,50 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Carice van Houten.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram