arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Lieke van Lexmond botox?

Gebruikt Lieke van Lexmond botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘Wel of geen botox?’ natural beauty Lieke van Lexmond centraal. Het 31-jarige talent is naar eigen zeggen groot fan van rimpels en heeft er dan ook totaal geen moeite mee dat ze ouder wordt. Volgens Lieke is het juist een feest om elk jaar ouder te worden en moet je elk aspect van het leven omarmen. En daar horen rimpels nou eenmaal ook bij.

Lieke van Lexmond gebruikt af en toe botox

De botoxmeter blijft deze week een beetje in het midden hangen. 62% vermoedt dat er bij Lieke van Lexmond botox in het spel is. En ook voor de cosmetisch artsen die meewerken aan deze rubriek is het deze week moeilijk. Zo waren ze er eerst van overtuigd dat Lieke geen botox gebruikt, totdat één van de artsen ineens toch een signaal van botox bespeurde.

Lieke van Lexmond heeft door haar drukke werkschema waarschijnlijk niet altijd tijd voor een touch-up van haar botox. Het voordeel van deze volle agenda is dat Lieke er daardoor niet opgespoten en juist heel natuurlijk uitziet.

Botox in de fronsrimpel is gemiddeld na 12 weken weer uitgewerkt. Vooral als je voor het eerst botox hebt gebruikt, is de kans groot dat je binnen 3-4 maanden weer naar de kliniek moet om je fronsrimpel te laten herbehandelen. Als je aan eind van deze periode zit en de botox begint uit te werken, zul je merken dat je langzaam steeds meer kan fronsen.

In between botox

Je kunt deze botoxloze periode natuurlijk heel goed gebruiken om aan de hele wereld te laten zien dat jij “echt geen botox” gebruikt. Wil je toch rimpelloos door het leven blijven gaan, dan is het wel belangrijk om na al dat ontkennen zo snel mogelijk weer een afspraak bij de cosmetisch arts te plannen.

Winactie:

Laura heeft de winactie gewonnen en ontvangt de Anti-Brown Spot van Qiriness ter waarde van 55 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Catherine Zeta-Jones. Heeft een scheiding invloed op je rimpels?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram