arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: Gebruikt Katja Römer-Schuurman Botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Katja Römer-Schuurman Botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ Katja Römer-Schuurman centraal. De 38-jarige BNN-presentatrice leidt inmiddels een rustig leven in het dorpje Uitdam samen met haar man Thijs Römer en dochter Sammie. Toch heeft het lang geduurd voordat Katja Römer-Schuurman daadwerkelijk gesetteld was en tot een aantal jaar geleden stond haar imago nog in het teken van drugs, seks en rock-‘n-roll. En nog steeds komt er af en toe iets van haar ‘oude’ leven naar boven:  “Mijn onrust blijft. Ik wil altijd iets anders en altijd iets meer.”

Katja Römer-Schuurman gebruikt Botox

Uit de botoxmeter blijkt dat 67% vermoedt dat er Botox in het spel is en het grootste gedeelte denkt dat Katja Römer-Schuurman niet zonder hulp zo rimpelloos door het leven gaat. Ook de experts zien tekenen van Botox en het valt met name op hoe niet-aanwezig haar fronsrimpel is.

Een rimpel ontstaat niet ineens en gelukkig word je niet ineens wakker met een gezicht vol nieuwe rimpels na een gezellig feestje met iets te veel alcohol en/of sigaretten. Een rimpel doet er jaren over, voordat hij daadwerkelijk zichtbaar is en is dus meestal een teken van hoe je je vroeger gedragen hebt. Te veel feestjes, sigeretten en drugs zie je dus ook pas rond je 35ste terug in je gezicht. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om jeugdzondes (lees: Botox, lasers en fillers) te verbergen.

Winactie:

Marijke heeft de winactie gewonnen en krijgt het koffiezetapparaat ter waarde van 119 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Catherine Keyl.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram