arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Kate Moss botox?

Kate Moss botox-3

Het antwoord op de vraag: gebruikt Kate Moss botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Kate Moss centraal. Het 38-jarige topmodel staat niet alleen bekend om haar looks, maar ook om haar levensstijl. Zo werd ze in 2005 door Chanel, H&M en Burberry ontslagen nadat ze betrapt werd terwijl ze cocaïne snoof. Harddrugs gebruikt het topmodel waarschijnlijk niet zo vaak meer, maar helaas is Kate nog wel verslaafd aan sigaretten.

Roken is niet alleen superongezond, het zorgt er ook voor dat de rimpels spontaan in je gezicht schieten. De stoffen in een sigaret zorgen ervoor dat het bindweefsel sneller wordt afgebroken en hierdoor ontstaan sneller rimpels. Het is zelfs zo dat mensen die gemiddeld 20 sigaretten per dag roken er 20 jaar ouder uitzien dan niet-rokers (oeps). Niet zo gek dus dat bij het 38-jarige topmodel de eerste diepe rimpels al gesignaleerd zijn.

Kate Moss

Kate Moss gebruikt botox in haar voorhoofd

Ondanks de druk van de modellenwereld is Kate niet geobsedeerd door de populaire injectable en behandelt ze vooralsnog aleen haar voorhoofd. Toch kun je goed aan de huid van Kate zien dat ze rookt. Zo heeft het supermodel voor haar leeftijd best veel lijntjes rondom haar ogen en mond. En daarnaast zijn ook de eerste tekenen van beginnende hamsterwangen gespot. Toch valt de schade best mee gezien haar liefde voor alcohol, sigaretten en drugs.

Maar Kate Moss is zeker niet het enige topmodel dat regelmatig de kliniek bezoekt. Zo hebben Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista allemaal toegegeven dat botox hen jong houdt. Kate is eigenlijk het voorbeeld van hoe een supermodel ‘mooi oud’ kan worden met behulp van een beetje botox.

Winactie:

Brigitta heeft de winactie gewonnen en krijgt de peptide 4, Pro Collageen van Etat Pur thuis gestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van voetbalvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Furrow op Instagram