arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Ilse de Lange botox?

Gebruikt Ilse de Lange botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Ilse de Lange centraal. De 36-jarige zangeres wordt door haar vrolijke en aanstekelijke lach ook wel Twents lachebekje genoemd.

Lachrimpels zijn in eerste instantie nog wel leuk, maar het lachen vergaat je snel als ze er altijd zitten, ook op momenten dat je niet lacht.

Ilse de Lange gebruikt botox

Uit de botoxmeter blijkt dat de meeste mensen vermoeden dat Ilse de Lange puur natuur is. Maar ondanks de Twentse nuchterheid zien de experts toch signalen van botox. Vooral als ze lacht, valt het hen op dat bijna haar hele gezicht lacht, met uitzondering van haar voorhoofd. Gelukkig heeft Ilse voor ‘een natural look‘ gekozen door alleen haar voorhoofd te behandelen en de lachrimpels op haar wangen te behouden.

Lachrimpels

Wil je van je lachrimpels op je wangen af, dan is botox niet de beste oplossing. Lachrimpels in de wang worden veroorzaakt door spieren. Zo zorgt de musculus zygomaticus ervoor dat je mondhoek schuin naar boven trekt. Op zich is het wel gezellig om te kunnen blijven lachen en daarom wil je deze spieren niet lamleggen met botox.

Een laserbehandeling biedt dus uitkomst. Met de fractionele laser, of met de fractionele CO2-laser kun je de ongewenste streepjes op je wangen perfect verwijderen. Helaas duurt het herstel wel lang en ben je minimaal een week niet toonbaar. Wil je lachend de kliniek uit  lopen, dan bieden fillers weer uitkomst. Met een minimale injectie hyaluronzuur ben je binnen 10 minuten van je lachrimpels verlost.

Winactie:

Hilde heeft de winactie gewonnen en krijgt de Alcina oog- en lippencrème thuisgestuurd ter waarde van 36 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de ontbrekende rimpels van Halina Reijn.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram