arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Halina Reijn botox?

Gebruikt Halina Reijn botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Halina Reijn centraal. De 37-jarige actrice gaat regelmatig met haar beste vriendin Carice van Houten mee naar de kliniek voor een schoonheidsbehandeling.

Naar eigen zeggen heeft Halina nog geen botox gebruikt, maar geeft ze ook toe dat ze er niet negatief tegenover staat: “Ik ben actrice dus er zal echt een dag komen dat ik het wil doen. Omdat je zoveel geconfronteerd wordt met je uiterlijk en omdat het bepalend is voor de rollen die je aangeboden krijgt. Maar aan de andere kant ben ik me ook erg bewust van een soort voorbeeldfunctie die ik misschien kan hebben. Dan vind ik het ook erg belangrijk om uit te dragen dat je gewoon oud mag zijn. Ik vind dat, als je het subtiel en mooi laat doen, er niets mis mee is.”

Halina Reijn gebruikt botox

De uitslag van de botoxmeter is deze week overduidelijk, maar liefst 73% vermoedt dat er botox in het spel is. En ook de experts zijn het deze week unaniem eens: Halina Reijn gebruikt net als haar hartsvriendin Carice van Houten botox. Zo zien ze overduidelijk signalen bij haar fronsrimpel.

Een botoxbehandeling is voor veel mensen toch wel een spannende gebeurtenis. Niet zo gek dus dat vriendinnen vaak samen een kliniek bezoeken. Toch is het volgens cosmetisch arts Frodo Gaymans niet zo dat veel mensen tegelijkertijd botox willen: “Soms neemt een cliënt iemand mee als steun tijdens de behandeling. Het komt dan wel voor dat diegene ineens ook de voordelen van botox ziet en een week later zelf voor een behandeling komt”. 

Winactie:

Marianne heeft de winactie gewonnen en krijgt de gezichtsolie van Gamila Secret Wild Rose thuisgestuurd ter waarde van 81,90 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de ontbrekende rimpels van natural beauty Lieke van Lexmond.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram