arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Chantal Janzen botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Chantal Janzen botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ Chantal Janzen centraal. De 34-jarige musicalster ziet Linda de Mol als haar grote voorbeeld en de vraag is dan ook of Chantal de liefde voor botox deelt.

Chantal Janzen gebruikt baby-botox

Uit de botoxmeter blijkt dat maar liefst 63% vermoedt dat er botox in het spel is en dat Chantal niet van nature zo rimpelloos is. Het grootste gedeelte van de mensen die hun stem heeft uitgebracht heeft gelijk, want ook de experts zien tekenen van botox. Chantal heeft ervoor gekozen om het zo natuurlijk mogelijk te houden, want ze heeft de injectable alleen gebruikt om haar fronsrimpel te ‘verzachten’.

Ondanks dat botox spieren verlamt, is het echt nog wel mogelijk om je gezicht te bewegen. Het grootste vooroordeel is dat je met botox meteen een bewegingsloos gezicht krijgt. Botox is namelijk ook ideaal om alleen rimpels mee te verzachten.

Naarmate je ouder wordt, worden je spieren steeds sterker. Je gaat steeds harder fronsen. Hierdoor worden je rimpels steeds dieper. Ook al doe je nog zo je best, voor de helft fronsen is nogal lastig (lees: dat lukt je niet). Vooral met baby-botox haal je alleen de scherpe kantjes van je frons af en zorg je zo dat je uiteindelijk minder diep fronst. En zo ontstaat er meteen een nieuw van Dalewoord: half-fronsen.

Winactie:

Barbara heeft de winactie gewonnen en krijgt de anti-aging foundation Protect & Perfect van N07 thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Anita Witzier.

 

Furrow op Instagram