arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Catherine Keyl wel of geen Botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Catherine Keyl Botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ Catherine Keyl centraal. Lagen de 66-jarige presentatrice en Vijf Uur Show-collega Viola Holt al in de jaren 90 regelmatig met elkaar in de clinch, ook nu nog zijn de dames het nog steeds vaak met elkaar oneens.

Volgens Viola Holt liegt Catherine Keyl de hele boel bij elkaar als ze beweert dat hun ruzies in scène zijn gezet en dat het allemaal was ter promotie van de ‘Vijf Uur Show’. Zo plaatste Viola Holt het veelzeggende bericht op haar Facebook-pagina: “Catherine had gezegd dat ruzie tussen ons was verzonnen door de producent van de Vijf Uur Show, hoe verzint ze het!?”

Catherine Keyl gebruikt geen Botox

Uit de botoxmeter blijkt dat maar liefst 83% vermoedt dat er Botox in het spel is en dat Catherine Keyl maar al te graag bij de cosmetisch arts op bezoek komt. Toch zien de experts geen teken van Botox of fillers en vermoeden zij dat ze alleen naar de schoonheidsspecialiste  toe gaat in de strijd tegen rimpels. Ondanks een (natuurlijk) ontbrekend fronsrimpel, bezit Catherine Keyl namelijk wel veel expressierimpels.

Mocht Catherine trouwens overwegen om toch aan Botox te beginnen, dan is er wel enige haast geboden. Er komt namelijk een leeftijd dat je moet leren leven met je expressierimpels. Botox is namelijk het meest effectief als expressierimpels nog geen permanente rimpels zijn geworden. Vooral de lachrimpels rond de mond zijn moeilijk te behandelen met Botox, aangezien er dan grote kans is op een hangende mondhoek.

Winactie:

Diana heeft de winactie gewonnen en krijgt het zomerse antirimpelpakket ter waarde van 75 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de Amerikaanse rimpels van Micky Hoogendijk.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram