arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
carice-van-houten-botox-3

Het antwoord op de vraag: gebruikt Carice van Houten wel of geen Botox?

Gebruikt Carice van Houten Botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox?’ Carice van Houten centraal. De 36-jarige actrice hield zich tot voor kort niet zo erg met ‘mooi oud worden’ bezig, maar sinds haar rimpels uitvergroot op het witte doek te zien zijn, merkt Carice dat zij ook ouder wordt. “Tien jaar geleden was ik veel minder met m’n uiterlijk bezig. Deed af en toe alleen een bindweefselmassage, meer niet. Ik was wel ijdel, maar dan heb je toch een soort onsterfelijkheidsgevoel. Je denkt toch ‘bij mij gaat dat nooit gebeuren, ik ben jong, dat blijft gewoon altijd zo’.”

Carice van Houten gebruikt Botox

Uit de Botoxmeter blijkt dat 71% vermoedt dat Carice van Houten het niet alleen bij reguliere bindweefselmassages houdt in de strijd tegen rimpels, maar daarnaast wel degelijk Botox gebruikt. Ook de experts zien tekenen van Botox, maar het valt hen op dat er ook periodes zonder Botox zijn. Het vermoeden is dan ook dat Carice van Houten af en toe stopt met injectables als dat nodig is voor een film.

Stoppen met Botox

Nu is dat op zich geen enkel probleem om af en toe te stoppen met de injectable. Je kunt Botox gewoon laten uitwerken. Er is dan namelijk niet zoveel aan de hand, behalve dat je rimpels gewoon weer als vanouds terugkomen. Maar je moet er niet alleen rekening mee houden dat rimpels zich als vanouds weer melden, het is ook zo dat je huid in de loop der tijd verouderd is.

Het voordeel van jarenlang botoxgebruik is dat het wel wat langer zal duren voordat oude rimpels weer opduiken. Zodra de spier namelijk lange tijd verlamd is geweest, duurt het wel weer een tijdje voordat hij zijn oude kracht herwonnen heeft.

Winactie:

Lisa heeft de winactie van deze week gewonnen en krijgt het No7 antirimpelpakket ter waarde van 95 euro thuisgestuurd. Dit pakket bestaat uit een serum en dag- en nachtcrème van het beroemde cosmeticamerk. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Albert Verlinde.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram