arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Anita Witzier Botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Anita Witzier Botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ Anita Witzier centraal. De 51-jarige KRO-presentatrice woont en werkt in de streek waar het allemaal draait om ‘glitter en glamour’ en de vraag is dan ook of de nuchtere Anita Witzier meedoet met al die poespas.

Anita Witzier gebruikt geen Botox

Uit de botoxmeter blijkt dat 50% vermoedt dat er Botox in het spel is en exact de helft denkt dat Anita Witzier inderdaad met een grote boog om de Gooische Klinieken heen loopt. Ook de experts zien geen enkel teken van Botox of fillers en ze is dan ook het voorbeeld hoe je met rimpels mooi oud kan worden.

Nu Botox en fillers steeds populairder worden is het bijna uniek om op je 51-ste nog rimpels te hebben en is er steeds vaker de discussie hoe ver we gaan in onze zoektocht naar de eeuwige jeugd. Met alle mogelijkheden van tegenwoordig is überhaupt de vraag of je nog wel een rimpel wilt laten zitten. En zo ja: welke?!

Uit de comments blijkt ook dat veel mensen de rimpels bij Anita juist mooi vinden. Rimpels zijn mooi, maar dan wel bij een ander.

Door de enorme toename van het aantal botoxbehandelingen wordt de strijd tussen team naturel en team Botox steeds heftiger. Was je vroeger uniek met Botox, nu ben je een uitzondering met rimpels. En het commentaar op alle rimpelloze gezichten zorgt ervoor dat het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat Botox ten ondergaat aan het eigen succes.

Winactie:

Daisy heeft de winactie gewonnen en krijgt het antirimpelpakket van Sans Soucis ter waarde van 110 thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de (niet-)rimpels van één van de meest sexy vrouwen van Nederland: Katja Schuurman.

 

Furrow op Instagram