arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Albert Verlinde botox?

Gebruikt Albert Verlinde botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Albert Verlinde centraal. De 52-jarige RTL Boulevard-deskundige wordt ook wel de Roddelkoning van Hilversum genoemd en hij betrapt regelmatig BN’ers op een leugen.

Toch is Albert niet helemaal gelukkig met deze eretitel:  “Natuurlijk verweer ik me steeds weer tegen die aantijging met de opmerking dat ik geen roddels breng maar feiten, maar omdat veel van de door mij in RTL Boulevard gepresenteerde feiten privé van aard zijn, begrijp ik de omschrijving Roddelkoning wel.”

Albert Verlinde gebruikt botox

Deze week is Albert Verlinde zelf het onderwerp van gesprek en uit de botoxmeter blijkt dat het grootste gedeelte vermoedt dat er botox in het spel is. De kans is groot dat Albert Verlinde zijn bezoek aan de plastisch chirurg graag in de privésfeer houdt. Helaas ontgaat niets het alziend oog van de experts en zien zij overduidelijk tekenen van botox. En niet alleen botox, er worden ook fillers gespot.

Maar Albert Verlinde is niet de enige die zijn botoxbehandeling maar al te graag geheimhoudt. In Amerika houdt maar liefst 72% van de vrouwen hun botoxbehandeling het liefst geheim voor de buitenwereld. En als je dacht dat vrouwen erg zijn: mannen maken het met 81 % nog bonter. Het grootste gedeelte vertelt zelfs hun partner niets over een bezoek aan de kliniek.

Winactie:

Anne-Miek heeft de winactie gewonnen en krijgt het Pascaud Repair Complex ter waarde van 48 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de (lach)-rimpels van Ilse de Lange.

 

Furrow op Instagram