arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Geen geld voor botox? Dit zijn de alternatieven

Alternatieven voor botox

De alternatieven voor botox

Niet iedereen kan zomaar een kliniek binnenlopen voor een botoxbehandeling, fillers of een chemische peeling? Het verwijderen van je rimpels is allesbehalve goedkoop. Toch zijn er ook alternatieven voor botox. Deze tips kosten (bijna) niets en helpen je ook nog eens binnen 10 minuten van je ergste rimpels af:

Een eiermasker

Belangrijk is dat je voor dit eiermasker het eiwit gebruikt. Neem een ei, scheid de dooier van het eiwit en smeer het eiwit uit over je hele gezicht. Net zolang laten zitten tot het eiwit is opgedroogd. Daarna verwijderen met lauwwarm water. Door het samentrekken en de hoeveelheid proteïne in het masker, zorgt het voor een kleine, korte facelift. Daarnaast geeft het eiwitmasker je gezicht een enorme vocht-boost.

Korte, wisseldouche

Ben je gewend om ’s ochtends heerlijk lang onder een hete douche te staan? Misschien niet heel erg ontspannend, maar wel enorm goed voor de doorbloeding: wisseldouches. Extreem koud (dus echt helemaal doordraaien die thermostaatknop!) en warm water met elkaar afwisselen. Dit zorgt niet alleen voor een goede doorbloeding, maar ook voor blosjes op de wangen. En die leiden de aandacht af van alle rimpels. Oh ja, eindig nooit met koud water, maar altijd met warm. Dit zorgt ervoor dat je anti-rimpelcrème na de douche beter wordt opgenomen.

Kaneellipgloss

Fijne lijntjes boven je lippen? Gebruik een olie van kaneel (en olijfolie) om je lippen op te blazen. Door het gebruik van kaneel zwellen je lippen ietwat op en dit neem gelijk de fijne lijntjes mee. Twee vliegen in een klap, want de olie laat je lippen mooi glanzen.

Fronsrimpelmassage

Geconcentreerd bezig en daardoor een gespannen voorhoofd? Neem allereerst even de tijd om je gezicht te ontspannen. Daarna kan je jezelf en je voorhoofd een korte knijpmassage geven. De massage zorgt voor ontspanning en doorbloeding. Hierdoor verdwijnen vaak de ergste lijnen.

 

Furrow op Instagram