arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Leco van Zadelhoff botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?Leco van Zadelhoff centraal. Als iemand veel met uiterlijk bezig is, dan is hij het wel. De 45-jarige stylist is dan ook het geheim achter de looks van tout bekend Nederland.

Zo beweren Estelle Cruijff, Quinty Trustfull, Sylvie Meis en Leontine Borsato dat ze hun haar nooit meer door niemand anders zullen laten aanraken.

Leco is groot fan van glamour en vindt het dan ook belangrijk om veel tijd aan je uiterlijk te besteden: “Je hebt het of je hebt het niet. Zeker in deze tijd waarin we het allemaal wat minder hebben, is glamour heel belangrijk. In tijden dat het wat minder goed gaat, besteden mensen net wat extra tijd aan hun uiterlijk. Ik hou daar van.”

Leco van Zadelhoff gebruikt botox

Er is absoluut geen twijfel deze week: de botoxmeter staat op 88% en ook voor de experts is het overduidelijk: Leco van Zadelhoff gebruikt botox. Trouwens niet alleen botox, want Leco is daarnaast ook aan de fillers.

Het wordt trouwens ook voor mannen steeds normaler om hun rimpels te laten behandelen. Tegenwoordig is zo’n 15% van de cliënten in een kliniek man. Toch is er één groot verschil met vrouwen, want het gaat bij de meeste mannen namelijk niet om rimpels.

Ze stappen dan ook niet de kliniek binnen om hun fronsrimpel te laten behandelen, maar willen van een boze blik af. En mannen willen niet van de rimpels onder hun ogen verlost worden, maar van een vermoeide blik.

Winactie:

Een mannelijke winnaar deze week: Albert heeft de winactie gewonnen en krijgt de Deep Fill van Filorga ter waarde van 34,60 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de fronsrimpel van Irene van der Laar.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram