arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Full-face botox

Full-face Botox

Je zou zeggen dat je voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat vooral niet je hele gezicht moet behandelen met botox, maar toch is dat waar het allemaal om draait bij Full-face botox. Dermatoloog Elian Brenninkmeijer: "In plaats van één of twee zones behandel je bij Full-face botox het hele gezicht.

De frons, voorhoofd en kraaienpootjes zijn populaire zones, maar Full-face botox gaat nog een stap verder: "Bij deze behandeling worden ook je bunny lines, rokerslijntjes, lachrimpels en kin behandeld. Je kunt er zelfs voor kiezen om ook je hals en decolleté mee te nemen."

Botox gezicht

In plaats van in één (of meerdere) zones de spiergroepen compleet uit te schakelen, verdeel je bij een Full-face de botox over je hele gezicht. "Door het aantal eenheden dat je normaal gesproken voor één zone gebruikt te verspreiden, haal je de zogenoemde scherpe randjes eraf en creëer je rust in je gezicht. Dit zorgt voor een verfrissende en natuurlijke uitstraling."

Het is zelfs zo dat als je het type 'strak-strak' bent, dat een Full-face botoxbehandeling niks voor jou is: "Door niet je hele voorhoofd te behandelen, maar alleen een gedeelte en de rest van de botox over je frons en kraaienpootjes te verdelen, kun je gewoon alles blijven bewegen en is het resultaat nog natuurlijker."

Frozen-face botox

In totaal gebruik je bij de Full-face wel (iets) meer eenheden, maar door het te verspreiden behoud je juist je mimiek. "Wil je niet zien dat je botox gebruikt, maar er ondertussen wel fris en verzorgd uitzien, dan is het zo belangrijk dat je alles kunt blijven bewegen. Je kunt deze behandeling enigszins vergelijken met baby-botox, aangezien het om hele kleine hoeveelheden botox gaat. Alleen behandel je met baby-botox of je frons, of je voorhoofd, of je kraaienpootjes en bij Full-face gaat het om én én.

Prijs Full-face botox

Iets meer eenheden, is vanzelfsprekend ook van invloed op de prijs: "Full-face botox klinkt misschien duur, maar doordat je het aantal eenheden verdeelt over je hele gezicht betaal je voor deze behandeling gemiddeld 450 euro."

Furrow op Instagram