arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
diy-botx

DIY Botox-kit

De tupperwareparty heeft plaatsgemaakt voor de Botoxparty waar je onder het genot van een glas champagne Botox kunt laten injecteren.  Als je ertegen opziet om met meerdere mensen tegelijk een botoxbehandeling te krijgen, dat is er altijd wel een cosmetisch arts in het illegale circuit te vinden die je voor een vriendenprijsje wil injecteren op de keukentafel.

Er worden steeds vaker de gekste dingen gedaan om kosten te besparen op de populaire rimpelbehandeling. Helaas is het ‘zwart‘ injecteren nog redelijk onschuldig als je het vergelijkt met de DIY Botox-kit die op het internet verkrijgbaar is.

Een complete DIY Botox-kit wordt geleverd met naalden, botulinetoxine en een kaart die exact aangeeft waar je de ‘Botox’ moet injecteren. Geen cosmetisch arts meer nodig.

De kit is niet alleen aantrekkelijk geprijsd, hij biedt je ook de mogelijkheid om Botox te gebruiken zonder dat iemand het doorheeft. Je zou toch maar je buurvrouw tegen het lijf lopen op een illegale Botoxparty .

diy-botox

DIY Botox-kit

Je kunt je alleen afvragen of je omgeving het sowieso niet doorkrijgt, aangezien de kans op bijwerkingen natuurlijk groot is als je zelf met een spiegel en een bijgeleverde gezichtskaart aan de slag gaat. Ondanks dat de kit is voorzien van alcohol om alles te ontsmetten, is het natuurlijk allesbehalve steriel en je hebt geen idee hoe de kwaliteit is van de botulinetoxine die je in je gezicht spuit.

Zelfs als je een botoxbehandeling laat uitvoeren in een kliniek is dit nooit helemaal zonder risico’s. Zo bestaat de kans dat je last hebt van een prikkelende of gevoelloze huid en ook het hangend ooglid is een gevreesde complicatie. De DIY Botox-kit is niet voor één gat te vangen en geeft je wel een waarschuwing hoe je eventuele bijwerkingen kunt beperken: “Injecteer de botulinetoxine in ieder geval 2cm boven de wenkbrauw om een hangend ooglid te voorkomen.”

Ondanks dat je de DIY Botox-kit gewoon online kunt bestellen is het levensgevaarlijk en gewoon verboden om zelf met de injectable aan de slag te gaan. En zo veel goedkoper is DIY Botox niet, aangezien de kit online verkrijgbaar is voor ongeveer 152 dollar.

Zou jij het überhaupt overwegen om een DIY Botox-kit te bestellen?

Furrow op Instagram