arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Dingen die je niet meer met je gezicht kan doen als je botox gebruikt

Dingen die je niet meer met je gezicht kan doen als je botox gebruikt

Dit ben ik: 34 jaar oud, geen bn’er, gewoon net als alle andere mensen en tot nu toe geheel zonder botox. De eerste lijntjes zijn al duidelijk te zien en in alle eerlijkheid: mijn fronsrimpel is echt volop aanwezig (lees: ik stoor me er mateloos aan).

Ik zal mezelf heus nog niet stokoud noemen, maar ik merk wel aan alles dat ik 30+ ben. Zo heb ik een aantal grijze haren (volgens mij heb ik zelfs een grijze wenkbrauwhaar), ik weet dat een twix vroeger een raider heette, ik ben niet meer de jongste op mijn werk en ik word steeds vaker ‘mevrouw’ genoemd.

Ongemerkt ben ik de afgelopen jaren ergens volwassen geworden. Op zich kan ik het allemaal aan, vind ik zelfs best leuk om ‘in de dertig’ te zijn, maar ik ben nu op het punt gekomen dat ik de 40 nader… En dat getal komt iets te dichtbij. Nog zes jaar te gaan, maar als het zo snel gaat als de afgelopen zes jaar, dan ben ik voor mijn gevoel morgen al bij die magische grens.

Botox gezicht

Wat kan je niet meer met je gezicht doen als je botox gebruikt?

Ik heb officieel rimpels en ik ben niet de enige die ze ziet. Gelukkig werd ik laatst nog 29 geschat, maar werd ik door diezelfde persoon ook gewezen op beginnende lijntjes rond mijn ogen. Oeps.

Tijd voor botox dus? Ik heb tot nu toe nog geen naald in mijn gezicht gehad, omdat er echt wel een aantal dingen zijn die je niet meer met je gezicht kan als je botox gebruikt.

Sinds ik met mijn rimpelblog ben begonnen zijn er steeds meer mensen die ervan overtuigd zijn dat ik toch botox gebruik. En om te bewijzen dat ik echt niks laat injecteren, laat ik net als een echt bn’er of beroemde filmster zien wat ik allemaal nog met mijn gezicht kan.

Botox fronsrimpel

Wat kan je niet meer met je gezicht doen als je botox gebruikt?

Als ik gekke bekken trek, zie ik overal lijntjes. Verdwenen ze 10 jaar geleden als ik dit deed, nu moest ik daadwerkelijk mijn gezicht weer straktrekken na al deze foto’s. Is toch erg? Ik heb ineens zin om naar de dichtstbijzijnde kliniek te rennen om toch botox te laten inspuiten.

 

Furrow op Instagram