arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De voordelen van botox

Fronsrimpel

De voordelen van botox

Bijna iedereen met rimpels heeft volgens mij stiekem weleens over botox nagedacht, want botox heeft ook heel veel voordelen. Je kunt zeggen wat je wilt over het middel (gif, verlammen spieren, leeuwenkop), maar de voordelen van botox zijn ook heel groot: zo ben je binnen 15 minuten van je rimpels af. Niet voor niets is deze injectables zo enorm geliefd bij alle BN’ers en filmsterren.

Maar juist door de toename van het aantal behandelingen komt botox steeds vaker negatief en slecht in het nieuws. Een synoniem voor botox is tegenwoordig bijna ‘frozen face’ en celebrity Nicole Kidman wordt ook bijna dagelijke aangesproken op haar veelvuldig botoxgebruik.

Maar als iets je goed van je rimpels kan afhelpen is het botox wel. Als je het op de juiste manier gebruikt en laat zetten door een goede plastische chirurg of cosmetisch arts, dan heeft botox echt heel veel voordelen.

Wat zijn de voordelen van botox?

  • – Het grootste voordeel van botox is natuurlijk dat het je rimpels laat verdwijnen. Met een paar prikjes ben je de komende maanden gegarandeerd van je rimpels af.
  • – Botox zorgt er voor dat je er stuk uitgeruster uitziet. Vooral de rimpels rondom je ogen geven je vaak een vermoeide indruk. Kids die je ’s nachts wakker houden, een kater die minimaal een dag duurt na een avondje stappen; boven de dertig komen de eerste lijntje onder je ogen er. Met botox kun je je kraaienpootjes als sneeuw voor de zon laten verdwijnen en hierdoor zie je er een stuk minder vermoeid uit. Sommige mensn houden het liever voor de buitenwereld verborgen dat ze botox gebruiken, maar krijgen na de behandeling vaak van vrienden en familie te horen dat ze er zo goed uitzien.
  • – Daarnaast is botox niet permanent. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat dan heb je na 4 maanden je eigen gezicht weer terug. Vaak is het zo dat juist veel gebruikers van botox het tegenovergestelde willen, ze zijn helemaal fan van het resultaat en zitten voordat de botox uit hun gezicht is verdwenen al weer bij hun plastisch chirurg of cosmetisch arts voor een nieuwe injectie. “Als je eenmaal begint, hou je niet meer op“, is iets wat ik veelvuldig hoor als ik zeg dat ik toch botox overweeg.
  • – Vooral voor de fronsrimpel is het gebruik van botox een wondermiddel. De fronsrimpel zorgt er bij veel mensen voor dat ze een beetje een boze blik hebben. Botox zorgt er voor dat deze twee lijntjes tussen je wenkbrauwen verdwijnen en hierdoor kijk je niet meer permanent chagrijnig. Wedden dat iedereen een stuk aardiger tegen je doet nu jij zo vrolijk door het leven gaat?
  • – Daarnaast is botox in 1989 niet voor niets vrijgegeven voor allerlei medische doeleinden. Zo heeft botox heel veel mensen van hun migraine, overvloedig zweten en hangende oogleden afgeholpen.

Het allerbelangrijkste bij botox is dat je het laat zetten door een goede cosmetisch arts of een plastisch chirurg. Zoek iemand waar jij je vertrouwd bij voelt.

Furrow op Instagram