arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Dagboek van een botoxbehandeling

Als je je neus-lippenplooi laat opvullen met een filler heb je direct resultaat en loop je in ieder geval met 2 rimpels minder de kliniek uit. Met botox is het een ander verhaal en zie je de eerste uren na de behandeling nog helemaal niks, behalve een paar speldenprikjes rond je rimpel.

Het resultaat van botox laat even op zich wachten. Bij de meeste mensen duurt het namelijk een aantal dagen voor de botox gaat werken. De cosmetisch arts spuit de botox in je spieren, waarna hij uiteindelijk door je zenuwen wordt opgenomen. Hierdoor wordt het signaal van de zenuw geblokkeerd met als gevolg dat je je spieren niet meer kunt aanspannen (lees: geen rimpels).

dagboek-van-een-botoxbehandeling

Dagboek van een botoxbehandeling

Ik heb iets meer dan een week geleden mijn fronsrimpel laten behandelen met botox. Mocht je het nog niet gezien hebben, kijk hier voor de video van mijn botoxbehandeling.

Ondanks dat er toch een naald in mijn gezicht is gegaan, vond ik de behandeling zelf niet heel spectaculair. 5 prikjes en 5 minuten later zat ik weer aan de koffie. En toen begon het grote afwachten.  Ik was erop voorbereid dat het een aantal dagen zou duren voordat ik iets zou merken, maar ondanks dat heb ik dus uren in de spiegel staan turen om te kijken of ik al iets zou kunnen zien.

Ik heb een dagboek gemaakt om jullie te laten zien wat er gebeurt na een behandeling. In deze video laat ik precies zien hoe lang het duurt voordat de botox gaat werken en wat je kunt verwachten.

Furrow op Instagram