arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Catface: te veel botox en fillers

article-2058545-0EB2707D00000578-747_468x641

Catface: te veel botox en fillers

Ondanks dat ik me elke dag weer erger aan mijn fronsrimpel heb ik nog steeds niet de stap naar de kliniek gezet. Als ik heel eerlijk ben wil ik namelijk dolgraag aan de botox. Ik ben totaal niet bang voor naalden en als ik even doorspaar zou ik het over een aantal maanden kunnen betalen, maar ik ben bang dat ik verslaafd raak aan injectables. Want uiteindelijk maakt botox er veel sterren niet mooier op.

Neem Kylie Minoque als voorbeeld. Ze is nog steeds mooi, maar je ziet duidelijk dat ze er alles aan doet om rimpels te bestrijden. Zo heeft ze geen enkele rimpel en te grote jukbeenderen. Een combinatie van te veel botox en te veel fillers.

Maar Kylie is niet de enige. Ook Nicole Kidman, Janice Dickinson en zelfs Renee Zellweger gaan net iets te ver met hun antirimpelregime. Deze celebs hebben vaak een team van de allerbeste plastisch chirurgen om zich heen verzameld, maar nog zie je vaak dat ze te veel botox gebruiken.

Hoe kan het dat zoveel sterren doorslaan in hun zoektocht naar de eeuwige jeugd? Fillers kunnen echt veel voor je doen en in geval van de juiste dosering kunnen ze je jaren jonger laten lijken. Maar daar zit nou juist ook het gevaar. Als je zo vaak hoort dat je er steeds jonger uitziet, hou je dan maar eens in om niet wat vaker je injectables te halen. Je wordt langzaam verslaafd aan de bezoekjes aan de plastisch chirurg. Belangrijk is dat je dezelfde dosering aanhoudt en dezelfde frequentie. Sla dus niet door, door steeds vaker te willen.

Daarnaast durven maar weinig mensen tegen de sterren te zeggen dat ze iets niet goed doen. Het is al lastig om tegen iemand te vertellen dat er iets tussen zijn/haar tanden zit, of dat iemands gulp openstaat. Laat staan dat je tegen iemand moet zeggen dat zijn hele gezicht er raar uitziet…

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram