arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Botoxfeest afgelast tijdens House of Bad Habits

17 augustus kun je in de tuin van het Hilton Amsterdam terecht voor het erotische evenement, House of Bad Habits. Het thema van dit spraakmakende feest is ‘Embrace your bad habits‘ en het draait tijdens deze zaterdag allemaal om onweerstaanbare verleidingen. Niet zo gek dus dat er op dit evenement in eerste instantie live gespoten zou worden. En dan heb ik het natuurlijk over botox.

Botox Booth

Botox is normaal al veelbesproken, maar er is enorme ophef ontstaan over de ‘Botox Booth’ die op het extravagante feest te vinden zou zijn. Na kritiek van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVCP) heeft de organisatie toch besloten van het idee af te zien. Het was namelijk de bedoeling dat je op het extravagante feest ter plekke een botoxbehandeling kon ondergaan.

house-of-bad-habits-botoxfeestje

Botoxfeestje

Een botoxbehandeling is natuurlijk een feestje op zich, maar om een feest met de injectable te combineren is niet altijd even slim. Niet zo gek dus dat de GGD en de NVPC hebben aangegeven zich grote zorgen te maken over deze ‘kliniek op locatie’.

Hygiëne

Het wordt steeds normaler om tussen de bedrijven door een botoxbehandeling te ondergaan. Toch blijft deze relatief kleine rimpelbehandeling een cosmetische ingreep die in een hygiënische ruimte plaats dient te vinden. Natuurlijk waren er in de Botox Booth vast maatregelen genomen zijn om het schoon te houden, maar de vraag is alleen hoe steriel de ruimte kan blijven tijdens een erotisch feest.

TWB010213STYLERACES.jpg

Alcohol

Maar niet alleen de hygiëne is één van de redenen om je af te vragen of je je had moet aanmelden voor deze Botox Booth. Het was namelijk een redelijk saai feestje geweest. Op zich klinkt het gezellig om met een glas champagne in je hand een botoxinjectie te ondergaan, maar als je een hangend ooglid, of één van de andere bijwerkingen van botox wilt voorkomen, dan is het van het grootste belang om van tevoren geen alcohol te drinken.

Ook als je de botox eenmaal in je fronsrimpel hebt zitten, is het advies om niet te drinken (alcohol). Om te voorkomen dat de botox zich kan gaan verspreiden zul je de eerste 6 uur na de behandeling met een grote boog om de champagnefles heen moeten lopen.

Dansen

En ook de dansvloer is verboden terrein. Dansen kan ervoor zorgen dat de lichaamstemperatuur stijgt, wat ook weer verspreiding van de botox tot gevolg kan hebben.

Als je dan niet mag dansen en ook geen alcohol mag drinken met je minder zichtbare rimpels, kon je je altijd nog begeven naar de stand waar het allemaal gebeurt, die van de ‘Bad Habits’. Ondanks dat niet helemaal bekend is wat er in die stand gebeurt, is de kans groot dat het iets met seks te maken heeft.

Tja, en hoe saai ook: seks en botox zijn de eerste 6 uur ook geen goede combinatie. Zo is platliggen ook verboden als je net een botoxinjectie hebt gekregen, en aangezien een orgasme ook drukverhogend werkt wordt dat helaas ook afgeraden.

cacao-snuiven-botox

Nu de Botox Booth geschrapt is, zit er niks anders op om in de strijd tegen rimpels langs ‘Dare to sniff’ op het evenement te gaan. Hier heb je de mogelijkheid om cacao te snuiven. Want als iets goed is tegen rimpels, dan is het chocolade wel. Voorlopig geen botox meer nodig.

 

Furrow op Instagram