arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Botoxbehandeling

Ik denk dat mijn fronsrimpel me al zo’n 10 jaar stoort. Als ik naar foto’s van mezelf kijk wordt mijn blik altijd als eerste getrokken naar de 2 diepe lijnen tussen mijn wenkbrauwen.

Ik heb echt alles geprobeerd om mijn fronsrimpel weg te krijgen: een chemische peeling, vitamine A-zuurcrème en gezichtsoefeningen. Ik moet bekennen dat hij wel iets minder diep is geworden, maar hij zit er nog steeds. Tijd dus voor echt drastische maatregelen: een botoxbehandeling.

Als iets namelijk effectief tegen een fronsrimpel is, dan is het botox wel. Ik ben niet bang voor een hangend ooglid of andere bijwerkingen, maar ik vermoed dat als ik eenmaal mijn fronsrimpel heb laten behandelen, ik langzaam verslaafd raak. Want naast mijn fronsrimpel, zie ik ook langzaam permanente lachrimpels ontstaan en begin ik me stiekem ook al een beetje te storen aan de kleine rimpel op mijn bovenlip.

botoxbehandeling

Het schijnt namelijk dat botox (en fillers trouwens ook!) verslavend werkt. Dat als je eenmaal het resultaat van botox gezien hebt, dat je daarna alles wilt behandelen. Ik ga het aan den lijve ondervinden of het verslavend werkt, want na maanden twijfelen ben ik dan toch eindelijk de kliniek binnengestapt en heb ik mijn fronsrimpel met botox laten behandelen.

In deze video neem ik jullie mee en laat ik mijn botoxbehandeling zien.

Wil jij op de hoogte blijven van al het rimpelnieuws, winacties en hoe het mij en mijn botox de komende weken vergaat, like Furrow dan op Facebook. En wil je geen antirimpelbehandeling missen, vergeet je dan niet te abonneren op het videokanaal van Furrow.

 

Furrow op Instagram