arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Botox oksel

Botox oksels

Het zorgt er niet alleen voor dat rimpels verminderen, ook je zweetklieren zijn niet tegen botox bestand. Met de zomer in aantocht wordt de behandeling ‘botox oksels‘ steeds populairder.

Er bestaan verschillende manieren om te voorkomen dat je last hebt van zweet. Zo kun je heel simpel dagelijks met Odorex aan de slag, maar je kunt ook met behulp van de laser je oksels laten behandelen (lees: miraDry) of bij de plastisch chirurg je zweetklieren met liposuctie laten wegzuigen. Maar ook botox behoort tot de opties. Voordeel van deze behandeling is dat het permanent is, maar je bent wel gegarandeerd 4-7 maanden zweetvrij.

Botox oksels

Deze behandeling zorgt er trouwens ook voor dat botox ineens heel populair is onder mannen. Zo zien veel zakenmannen ook ineens het voordeel in van niet meer zweten en als je de kosten berekend voor het weggooien van al die dure overhemden, dan snap je dat deze behandeling vooral in het voorjaar heel populair is.

Resultaat botox oksels

In principe heb je 50 eenheden per oksel nodig om alle zweetklieren plat te leggen. Dat is ook de reden dat de behandeling ietwat duurder is dan gemiddeld. Voor botox oksels betaal je ongeveer 580 euro per behandeling. Maar dan ben je wel de hele zomer vrij van zweetvrije oksels.

Video behandeling: botox oksels

In deze video zie je hoe esthetisch arts Stephan Marks van de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde oksels behandelt met botox.

Furrow op Instagram