arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Botoxmannen

Botox mannen

Botoxmannen

Was botox tot voor kort echt iets voor vrouwen, in 2012 is er een nieuwe trend ontstaan en zijn er steeds meer botoxmannen.

Als ik heel eerlijk ben is het niet helemaal eerlijk verdeeld tussen mannen en vrouwen. Mannen kunnen staand plassen (en op de mannen wc-is ook altijd een stuk rustiger dan bij de vrouwen), mannen hoeven niet te bevallen en dan worden mannen naarmate ze ouder worden vaak ook nog knapper. En ook grijze haren misstaan de meeste mannen niet. Kijk naar George Clooney, die ziet er met grijs haar zelfs aantrekkelijker uit dan toen het nog helemaal zwart was. Mannen worden namelijk gedistingeerd oud. Een fronsrimpel zorgt er bij mannen voor dat ze een intelligente blik krijgen in plaats van een boze blik en over de lachrimpels om hun ogen wordt vaak gezegd dat je kan zien dat ze geleefd hebben.

Ik vind botox echt iets voor vrouwen, maar steeds meer mannen beginnen zich ook te storen aan de fronsrimpel of de rimpels in hun voorhoofd. Niks geen intelligente blik of een geleefd gezicht: rimpelloos is tegenwoordig ook de trend onder de mannelijke celebs. Het is heel normaal geworden dat mannen dagcrème gebruiken, maar ook voor mannen is een crème niet genoeg. Botox it is.

Simon Cowell is superijdel en gaat minimaal 2 x per jaar naar de plastisch chirurg voor zijn botoxinjectie en vindt botox net zo normaal als tandpasta… Toch wordt Simon steeds vaker bespot om zijn botoxhoofd en toen hij laatst met een hangend ooglid in de jury van X-Factor verscheen, kreeg hij nog meer kritiek op zijn ijdelheid.

David Hasselhoff's New Spanish Album

David Hasselhoff is ook een botox man

Niet alleen Simon Cowell is verslaafd aan botox, ook het gezicht van David Hasselhoff wordt steeds meer besproken. Net als Nicole Kidman heeft ook David Hasselhoff last van een frozen face. En als ik mening mag geven: ik vind een frozen face bij mannen misschien nog wel lelijker dan bij vrouwen. Bij mannen die te veel botox gebruiken, wordt het helemaal zo plastic.

Als je niet wil dat ook jouw man aan de botox gaat, dan moet je hem voor de zekerheid maar niet meenemen naar de kliniek als jij je halfjaarlijkse botoxinjectie gaat halen. Want wilde jouw vriend eerst alleen een beetje van jouw dagcrème lenen, de kans is groot dat hij binnenkort misschien ook een klein beetje van jouw plastisch chirurg wil.

 

Furrow op Instagram