arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Botox is hip

Botox is hip

Het taboe rondom Botox wordt beetje bij beetje doorbroken. Tot een jaar geleden gaf zelfs the queen of Botox Nicole Kidman nog niet toe dat ze de injectable gebruikte om van haar rimpels af te komen, maar inmiddels is de 43-jarige actrice een stuk eerlijker over haar ‘frozen face’.

Nicole Kidman geeft in de media eindelijk toe dat ze erg vindt om oud te worden en dat ze haar rimpels in het verleden heeft weg gehaald met behulp van Botox. Er lijkt tegenwoordig een kleine verschuiving in celebville gaande. Bekende Nederlanders en Hollywoodsterren geven namelijk steeds hun botoxgebruik toe.

Tegenwoordig is het juist hip om te vertellen dat je Botox hebt gebruikt, maar bij deze bekentenis hoort dan wel de toevoeginghet is niets voor mij” of  ik ben niet tevreden met het resultaat.”

Hollywoordsterren Kylie Minoque en topmodel Cindy Crawford geven openlijk toe dat ze ‘in het verleden‘ weleens botox hebben gebruikt, maar dat ze het bij nader inzien niets vonden. Want je snapt dat alle celebs die botox hebben gebruikt, doen dat nu niet meer…

Ook in Nederland is het hip om in de media je botoxgebruik toe te geven. Steeds meer bekende Nederlanders praten openlijk over hun injectie. Bekende Nederlanders als Daniëlle Overgaag en Ellemieke Vermolen vertellen allebei in de media dat ze zich ergerden aan hun rimpels en dat ze Botox hebben geprobeerd. Ook hier weer met de kleine toevoeging dat ze het nu niet meer gebruiken, omdat ze het resultaat uiteindelijk niks vonden. Alle BN’ers zijn bezig om het uit te laten werken, maar of één of andere geheimzinnige wijze, komen hun rimpels niet meer terug.

Wat is dat toch met Botox? Waarom is het zo moeilijk om te vertellen dat je het gebruikt? Zelfs trendsetter Madonna blijft vaag over hoe ze er zo jong uit blijft zien. Eigenlijk is Linda de Mol de enige bekende Nederlander die eerlijk zegt dat ze een botox-addict is.

Zou jij wel durven toegeven dat je Botox gebruikt?

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram