arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
botox-aanbieding

Botoxaanbieding: 2 zones voor de prijs van 1?

Een botoxbehandeling werkt gemiddeld 3-4 maanden, dat betekent dat je minimaal 800 euro per jaar alleen al aan je fronsrimpel kwijt bent. Heb je daarnaast ook nog kraaienpootjes en rimpels in je voorhoofd dan ben je meer dan het dubbele kwijt. Oeps.

In deze tijd ben je als bargain hunter (lees: koopjesjager) hot en dat geldt ook op rimpelgebied. Je ziet ze dan ook meer advertenties waarin botox spotgoedkoop aangeboden wordt. De gratis zones vliegen voorbij op Groupon en daarnaast krijg je bij sommige klinieken bij een fillerbehandeling ook nog wat botox cadeau.

Uiteindelijk komt het erop neer dat je met een beetje goed zoeken niet meer dan 100 euro voor 1 zone botox hoeft te betalen. Dan kost je fronsrimpel je nog maar maximaal 400 euro per jaar.

botox-aanbieding-2

 

Botoxaanbieding

De tegenstanders van deze botoxaanbiedingen roepen natuurlijk dat je bij deze behandelingen niet exact kunt controleren hoeveel botox je daadwerkelijk ingespoten krijgt en dat de kans groot is dat je veel minder eenheden krijgt. Ook wordt de kwaliteit van de botox ter discussie gesteld. Zo zou er Chinese botox gebruikt worden of zou de botox met enorm veel water gemengd worden, zodat het uiteindelijk om een verdunde versie gaat.

Toch is het zo dat de botox bij de meeste klinieken echt gewoon goed is. Het kan eerder zijn dat je te maken krijgt met een onervaren cosmetisch arts, dat je voor eventuele meerdere zones wel gewoon het volle bedrag moet betalen en het is de vraag of eventuele nacontrole of de touch-up ook gratis is.

Ondanks dat de kwaliteit dus wel goed is kun je je afvragen of het wel zo’n goed idee is om elke keer op zoek te gaan naar een botoxaanbieding. Want het mag dan een relatief eenvoudige ingreep zijn, het blijft wel een medische behandeling. En botox is maatwerk. Juist door elke keer naar dezelfde cosmetisch arts te gaan kun je samen het mooiste resultaat krijgen. Zo weet hij/zij exact hoe je op de behandeling reageert.

Barry Stevens zei het al tijdens de Soundmixshow: doorgaan, vooral doorgaan. Want als je langer botox gebruikt, werkt het steeds langer. Dat betekent dat je na verloop van tijd nog maar 2 keer per jaar naar de kliniek hoeft voor een herbehandeling.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram