arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
wie-mooi-wil-zijn-moet-pijn-lijden-4

Baby-botox

Baby-botox

Baby-botox? Nog nooit van gehoord? Baby-botox is de milde of lightversie van een gewone botoxbehandeling. Botox is nog steeds een van de populairste behandelingen als het om rimpels gaat, maar door het toenemend aantal behandelingen worden de nadelen ook steeds duidelijker.

Steeds meer vrouwen worden gespot met een overdosis botox. Om ervoor te zorgen dat je geen catface of leeuwenkop krijgt, is nu baby-botox in het leven geroepen. Nog een voordeel van baby-botox is dat de behandeling ook een stuk goedkoper is. Omdat je uiteindelijk toch minder eenheden botox nodig hebt, betaal je ook een stuk minder.

Baby-botox

Baby-botox maakt gebruik van zeer lage dosis van het botulinetoxine, waardoor je spieren niet helemaal verlamd worden. Hierdoor kan je bijvoorbeeld nog wel een beetje fronsen en dat zorgt voor een veel natuurlijker effect. Dr. Nick Milojevic, een arts bij The Harley Medical Group zegt: ‘Bij correct gebruik van baby-botox is het bijna niet meer te zien of iemand wel of geen botox gebruikt heeft.”

5-misvattingen-over-botox-2

Toch verdwijnen ook met deze lightversie je rimpels, maar je hoeft door baby-botox echt niet meer bang te zijn voor een ‘frozen face’. Het enige nadeel aan baby-botox is dat door de lage dosering die voor deze behandeling gebruikt wordt, het resultaat ook een stuk minder lang zichtbaar is.

Je spieren blijven met baby-botox maximaal 3 maanden verlamd, daarna zul je toch echt weer naar de kliniek moeten voor een nieuwe light-versie.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram