arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Yvon Jaspers botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Yvon Jaspers botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Yvon Jaspers centraal. De 40-jarige presentatrice van Boer zoekt Vrouw lijkt allesbehalve met haar rimpels bezig te zijn. “Ik heb geleerd van mijn moeder dat het leven niet gaat om uiterlijkheden en status. Maar om het goed te hebben met familie en vrienden.”

Toch schrikt Yvon er soms ook zelf van hoe ze eruitziet op televisie en haar voornemen is dan ook om toch wat meer aandacht aan haar uiterlijk te besteden.

Yvon Jaspers gebruikt geen botox

De botoxmeter staat deze week op 54% en het blijkt dat er volop getwijfeld wordt. Zo zou Yvon Jaspers juist het boegbeeld zijn van Hollandse kneuterigheid en vooral niet het type zijn om zich met botox bezig te houden.

Ook de experts delen die mening: Yvon Jaspers gebruikt geen botox. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat die burgerlijkheid juist de reden van haar niet-rimpels is. Want de nieuwste trend tegen rimpels is namelijk een taart. Je moet er wel zelf de keuken voor in, want zo zou het bakken ervan zo rustgevend zijn dat het alle stress (lees: minder rimpels) als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. En als de taart lukt, geeft het je zelfvertrouwen zo’n boost dat je bloeddruk spontaan omlaag, waardoor het ook nog eens een verjongend effect heeft.

Winactie:

Linchy heeft de winactie gewonnen en krijgt de beroemde Clinique claryifing lotion thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Nikkie Plessen.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram