arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Tatjana Simic botox?

Gebruikt Tatjana Simic botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Tatjana Simic centraal. Volgens de 50-jarige playmate dankt ze haar natuurlijke schoonheid niet aan botox, maar ligt haar geheim voor een groot gedeelte bij haar vaste visagist Mari van de Ven.

Hij staat dan ook regelmatig bij haar op de stoep om de Kroatische te voorzien van de mooiste make-up. “We wisselen altijd ervaringen uit. Meestal hebben we pas drie uur later resultaat.”

Tatjana Simic gebruikt botox

De botoxmeter is deze week weer overduidelijk: 77% vermoedt dat er bij Tatjana Simic botox in het spel is. Ondanks dat ze beweert dat ze niet is ‘gedingest‘, is het voor de experts overduidelijk en gebruikt de Kroatische schone wel degelijk botox in haar voorhoofd, fronsrimpel en rondom haar kraaienpootjes.

Tatjana is wel gezegend met een relatief dikke huid waardoor ze minder snel last heeft van fijne lijntjes. Toch zijn er maar weinig vrouwen die er van nature zo rimpelloos uitzien op 50-jarige leeftijd. Ze mag dan weinig rimpels hebben, het nadeel van een dikke huid is dat je wel sneller te maken krijgt met de zwaartekracht (lees: hamsterwangen).

De facelift is steeds minder populair en in de meeste gevallen worden er fillers gebruikt om hangende wangen te bestrijden of volumeverlies mee te corrigeren. En de experts zien dat Tatjana ook voor deze methode heeft gekozen.

Winactie:

Petra heeft de winactie gewonnen en krijgt het L’OCCITANE beautypakket ter waarde van 95 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van actrice Georgina Verbaan.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram