arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Nikkie Plessen botox?

Gebruikt Nikkie Plessen botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Nikkie Plessen centraal. Want ondanks dat het 28-jarige multitalent zegt dol te zijn op rimpeltjes, staat ze wel open voor plastische chirurgie: “Als jij je heel ongelukkig voelt en je kan dat verhelpen door plastische chirurgie, waarom zou je het dan niet doen? Maar je kan er ook in doorslaan: je moet er daarom wel uit blijven zien als ‘jouw leeftijd’. Dus niet helemaal strak, terwijl je zestig jaar bent.”

Nikkie Plessen gebruikt botox

De botoxmeter staat deze week op 49% en het is vooral de leeftijd waardoor wordt getwijfeld of Nikkie Plessen nu al botox gebruikt. Toch is botox niet alleen geschikt om rimpels mee te verminderen, het product wordt ook vaak gebruikt om rimpels mee te voorkomen. En Nikkie Plessen is daar één van. De experts zien deze week overduidelijk signalen van botox.

Vanaf 25 jaar begint het verouderingsproces en zou je alvast kunnen beginnen met het bestrijden van rimpels (lees: botox). De vraag is alleen of je niet veel te vroeg bent. Zo ontstaat bij de één de fronsrimpel op 28 jaar en bij de ander pas op 45-jarige leeftijd. Aangezien botox best een dure hobby is, is het advies om pas te starten zodra de eerste (dynamische ) rimpel zich meldt. Geen zorgen: je bent er dan echt op tijd bij.

Winactie:

Martine heeft de winactie gewonnen en krijgt het No7 antirimpelpakket dat bestaat uit een serum, dag- en nachtcrème en een foundation ter waarde van 125 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de niet-rimpels van Isa Hoes.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram