arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Irene Moors botox?

Gebruikt Irene Moors botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Irene Moors centraal. De 46-jarige presentatrice is altijd fel tegenstandster van botox geweest. “Het hoeft voor mij allemaal niet zo nodig. Ik ben ook niet zo van enorm veel poespas. Ik wil altijd dat het gezellig is en dan kan je echt niet met sterallures aankomen. Dan gaat niemand naar je luisteren en dat is heel begrijpelijk.’’

Irene Moors gebruikt geen botox

De botoxmeter staat deze week op 46%. Er is nogal wat twijfel of Irene Moors inderdaad botoxloos door het leven gaat. Toch zien de experts deze week geen signalen: Irene Moors gebruikt geen botox. Maar met de uitdrukkelijke toevoeging: wat niet is kan nog komen.

Er zijn namelijk maar weinig vrouwen die impulsief een kliniek binnenstappen voor een botoxbehandeling. Er gaan vaak jaren van twijfel, verzet en emoties aan vooraf, voordat de stap daadwerkelijk wordt gezet.

Want er zijn 1000 redenen om geen botox te nemen (lees: gif, eng, en ‘ik wil natuurlijk mooi oud worden’) en maar 1 reden om het wel te doen: van de rimpel verlost worden waar je je al jaren aan stoort.

Winactie:

May heeft de winactie gewonnen en krijgt een RITUALS waardebon ter waarde van 25 euro thuisgestuurd.  Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van David Beckham.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram