arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Irene van de Laar botox?

Gebruikt Irene van de Laar botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?Irene van de Laar centraal.

Het 45-jarige ex-topmodel staat niet negatief tegenover plastische chirurgie, maar beweert alleen nu nog niks te hebben laten doen: “Heel veel vrouwen durven niet te zeggen dat ze iets hebben laten doen, omdat er nog zo’n taboe op ligt maar ik denk dat in de loop der jaren het taboe zal verdwijnen, kijk maar naar Hollywood, waar plastische chirurgie heel gewoon is.”

Irene van de Laar gebruikt botox

Een grote meerderheid vermoedt dat er botox in het spel is: de botoxmeter staat op 84%. Ook bij de experts is er deze week geen twijfel: Irene van de Laar gebruikt botox. Zo heeft ze overduidelijk haar fronsrimpel laten behandelen en heeft zelfs een kleine Mefisto-look.

En net als Irene proberen we in Nederland ons bezoekje aan de cosmetisch arts nog steeds angstvallig geheim te houden en streven we de natural look zo veel mogelijk na.

In Rusland is het taboe trouwens compleet doorbroken en vertel je daar juist vol trots over je lipbehandeling en kun je tegenwoordig echt niet meer aankomen met een fronsrimpel of een voorhoofd dat nog beweegt. Benieuwd wanneer (en of) die trend zich ook naar Nederland verplaatst.

Winactie:

Leneke heeft de winactie gewonnen en krijgt het Lubex anti-age serum ter waarde van 63,95 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de ijdelste volkszanger van Nederland: Dries Roelvink.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram