arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Gerard Joling botox?

Gebruikt Gerard Joling botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Gerard Joling centraal. De 53-jarige presentator praat openlijk over zijn haartransplantaties en ooglidcorrectie, maar doet stiekem toch een beetje vaag over zijn zoektocht naar de eeuwige jeugd.

Zo beweert hij zijn jeugdigde look voornamelijk te danken te hebben aan zijn gezonde levensstijl: “Ik rook niet, gebruik geen drugs en slik elke dag een handvol vitaminepillen. Ik werk in de sportschool aan mijn conditie en loop drie keer per week hard. Door veel te sporten zit ik lekker in mijn vel.”

Gerard Joling is veel met zijn uiterlijk bezig en geeft toe zich zorgen te maken over de naderende rimpels: “Dat moet ook in dit vak. Want ondanks je talenten, speelt uiterlijk een grote rol. Bovendien wil je er goed uitzien als je zo vaak met je kop op tv of in de bladen komt. Door al die beelden van mezelf is ouder worden geen pretje. Ik zie op tegen de rimpels en wallen, dat alles gaat hangen en zakken.”

Gerard Joling gebruikt botox

De botoxmeter heeft nog nooit zo hoog gestaan: maar liefst 95% vermoedt dat er bij Gerard Joling botox in het spel is. Ook voor de experts is het deze week een gemakkelijke taak: Gerard Joling gebruikt overduidelijk botox. Het is zelfs zo dat hij een zogenoemde ‘Mefisto look’ heeft, waarbij de wenkbrauwen door botox te veel omhoog komen te staan.

Jack Nickelson mag dan van nature deze ‘Mefisto look‘ hebben, Gerard Joling dankt zijn opgetrokken wenkbrauwen aan het gebruik van botox in de voorhoofdsspieren.

De voorhoofdsspier is er bij iedereen voor verantwoordelijk dat wenkbrauwen omhoog (en weer omlaag) kunnen gaan. Als het voorhoofd wordt behandeld met botox bestaat de mogelijkheid dat de wenkbrauwen worden gelift. Nu is dit bij vrouwen geen probleem, maar bij mannen is het juist wel belangrijk om de originele vorm van de wenkbrauwen te behouden.

De Mefisto look is trouwens wel redelijk makkelijk te verhelpen. Door aan de haargrens weer een klein beetje botox te gebruiken, of net boven de wenkbrauwen, is de kans groot dat de wenkbrauwen weer wat gaan zakken.

Winactie:

Dunja heeft de winactie gewonnen en krijgt het Filorga Skin Structure serum ter waarde van 53,10 thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Playmate Tatjana Simic.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram