arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Georgina Verbaan botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Georgina Verbaan centraal. De 34-jarige actrice was vroeger erg onzeker over haar uiterlijk, maar is nu juist zekerder van zichzelf. “Toch gek, aangezien ik er vroeger, als ik nu terugkijk, nog best aardig uitzag.

Nu begint het vooral van dichtbij in het daglicht heel naar te worden, maar zo is het nou eenmaal.  Ik moet me dan maar gewoon op bepaalde kwaliteiten gaan richten, of zoiets.”

Georgina Verbaan gebruikt geen botox

Er is deze week volop twijfel: de botoxmeter staat op 56% en dankzij de aanwezigheid van een aantal rimpels rondom haar mond vermoedt een groot gedeelte dat er bij Georgina Verbaan toch geen botox in het spel is. Ook de experts zien geen signalen en vermoeden dat ze er tegenwoordig juist bewust voor kiest om zo natuurlijk mogelijk mooi oud te worden.

Georgina heeft in het verleden namelijk wel haar lippen laten opvullen met collageen en ze was allesbehalve bij met het resultaat: “Dat doe ik nooit meer, want ik leek op Daffy Duck.”

Vooral in de jaren 90 was collageen mateloos populair voor de behandeling van lippen en beheersten merken als Zyplast en Zyderm de markt. Het nadeel is echter dat het effect van deze behandeling maar 2 maanden aanhoudt. Inmiddels zijn deze merken verdreven door nieuwe technieken en worden tegenwoordig vooral fillers met hyaluronzuur gebruikt om lippen mee op te vullen. Hiervan is het resultaat geen 2 maanden, maar heb je namelijk minimaal 6 maanden profijt van de behandeling.

Winactie:

Amy heeft deze de winactie gewonnen en krijgt het No7 Lift en Luminate Day en Night serum ter waarde van 27,95 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Cynthia Abma.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram