arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Eva Jinek botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ Eva Jinek centraal. De 35-jarige presentatrice wordt gezien als één van de grootste televisietalenten van dit moment. Toch wordt ze naast haar journalistieke vaardigheden ook altijd beoordeeld op haar uiterlijk.

Volgens Eva is één van de grootste misvattingen over haar dat ze een ijskonijn is. “Als ik een programma presenteer, zit ik daar niet als je beste vriendin met een kopje thee op de bank. Als ik aan het werk ben, kan ik inderdaad een intense blik hebben.”

Eva Jinek gebruikt geen botox

Ondanks dat de botoxmeter bijna op tilt slaat en maar liefst 70% vermoedt dat er botox in het spel is, beweren de artsen deze week juist dat Eva Jinek echt een natural beauty is. Volgens hen zijn er namelijk geen signalen van botox te bespeuren.

Eva vertoont over het algemeen weinig emoties in haar gezicht als ze praat, waardoor ze sneller de indruk wekt botox te gebruiken. Ze heeft van nature namelijk een relatief bewegingsloos voorhoofd. Dat heeft als voordeel dat je daar minder snel rimpels krijgt, maar als nadeel dat je af en toe een ijskonijn wordt genoemd.

Winactie:

Suzanne heeft de winactie gewonnen en krijg het snelwerkende antirimpelserum van Oriflame thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Bridget Maasland.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram