arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Ellemieke Vermolen botox?

Gebruikt Ellemieke Vermolen botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?Ellemieke Vermolen centraal. Haar levensmotto ‘Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile’ zorgde tijdens haar optreden in de Late Night Show nogal voor wat opschudding. Want vooral haar ‘smile‘ was nogal opvallend.

Niet alleen op Twitter was de mond van Ellemieke Vermolen trending topic, ook mijn mail stond sindsdien op zijn kop. “Kan je Ellemieke Vermolen alsjeblieft behandelen in jouw rubriek? Ik ben zo benieuwd wat ze precies gedaan heeft.”

Ellemieke Vermolen gebruikt botox

Ook de botoxmeter slaat deze week op tilt, maar liefst 81% vermoedt dat er botox in het spel is. En ook de botoxexperts zien overduidelijk tekenen van botox en fillers bij Ellemieke Vermolen. Ellemieke heeft haar hele gezicht laten behandelen en haar opgevulde lippen vallen overduidelijk op.

Smalle lippen zijn een teken van agressie en dat is ook een reden dat volumeverlies in lippen snel geassocieerd wordt met een gemene blik. Niet zo verwonderlijk dat het opvullen van de lippen zo’n populaire behandeling is.

Toch zorgen fillers op die plek er tegelijkertijd ook vaak voor dat je ‘door de mand valt‘. Het opvullen van lippen is namelijk nogal een vak apart. Een combinatie van een te grote bovenlip, die moet mét fillers ook kleiner zijn dan de onderlip en de verkeerde techniek zijn samen vaak de oorzaak achter het gevreesde duckface.

Winactie:

Danny heeft deze week de winactie gewonnen en krijgt de Neoderma Intelligence Advanced Power Lift ter waarde van 76 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je oordelen over de rimpels van Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver.

Zijn er trouwens nog meer suggesties en verzoeknummers voor deze rubriek? Laat het in een comment achter.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram