arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
dries-roelvink-botox

Het antwoord op de vraag: gebruikt Dries Roelvink botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox? volkszanger Dries Roelvink centraal. De 54-jarige volkszanger brengt dagelijks een aantal uur in de sportschool door en is bijna fulltime met zijn uiterlijk bezig.

Dries schaamt zich er dan ook niet voor om gezien te worden als één van de grootste ijdeltuiten van Nederland. “Dat past juist bij mij. Mijn tandarts waarschuwde me bijvoorbeeld nog dat ik niet de witste facings moest nemen, omdat dat te veel zou opvallen. Maar ik vind dat juist leuk.”

Dries Roelvink gebruikt geen botox

Ondanks dat de botoxmeter maar liefst op 77% staat en de meeste mensen vermoeden dat Dries Roelvink botox gebruikt, zien de experts deze week geen signalen. En waarschijnlijk zorgt de baardgroei van de volkszanger voor de versteviging van zijn wangen, want hij gebruikt ook geen fillers.

Dat is op zich al een compliment waard, aangezien de volkszanger sinds een aantal jaar een appartement in de P.C. Hoofstraat heeft. De straat in Nederland waar het allemaal draait om ‘zien en gezien‘ worden en waarschijnlijk ook met de meeste fillers per m2.

Dries laat het gemiddelde dus flink zakken door op een natuurlijke manier oud te willen worden.

Winactie:

Gemma heeft de winactie gewonnen en krijgt de Sensai Cellular Performance Hydrachange Tinted Gel Cream ter waarde van 56,50 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je mening geven over de rimpels van Irene Moors.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram