arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
david-beckham-botox-2

Het antwoord op de vraag: gebruikt David Beckham botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox? de profvoetballer David Beckham centraal. De 38-jarige ex-profvoetballer geeft toe dat hij regelmatig gebruikmaakt van de beautytips van zijn vrouw Victoria Beckham in de zoektocht naar de eeuwige jeugd, maar ontkent dat hij botox gebruikt.

David: “Door Victoria weet ik veel van huidverzorging. Ik weet dat regen en kou je huid meer kwaad doen dan goed en dat een moisturizer in de ochtend niet kan ontbreken. En ik ben dol op oogcrème en zweer bij de producten van La Prairie.”

david-beckham-botox

David Beckham gebruikt geen botox

Ondanks dat de botoxmeter deze week op 70% staat, zien de experts deze week geen teken van botox bij David Beckham. Volgens hen zijn de hoge wenkbrauwen van David Beckham geen Mefisto-look, maar juist te danken aan de sterke fronsspieren van de ex-profvoetballer.

Mannen zijn in het algemeen sterker, maar dit geldt ook voor de spieren in het gezicht. David Beckham fronst zo hard dat de frontalis, dezelfde spier die ook de achterliggende oorzaak van de Mefisto-look is ter compensatie aan de zijkanten harder gaat trekken.

Het grote verschil is echter dat zodra David niet meer fronst, de zijkanten van zijn wenkbrauwen gewoon weer naar beneden gaan.

Winactie:

Der heeft de winactie gewonnen en krijgt de Advanced Night Repair Eye van Estée Lauder ter waarde van 45,60 euro thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de lippen van Ellemieke Vermolen.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram