arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
catherine-zeta-jones-botox

Het antwoord op de vraag: gebruikt Catherine Zeta-Jones botox

Gebruikt Catherina Zeta-Jones botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Hollywoodster Catherina Zeta-Jones centraal. Volgens de 43-jarige Hollywoodster is haar geheim een antirimpelcrème van Elisabeth Arden en zegt ze nooit het huis te verlaten zonder dat ze haar wimperkruller heeft gebruikt.

Toch ziet ze er naar eigen zeggen echt niet altijd fabulous uit en beweert ze vooral een hoop te danken aan goede fotografen en de juiste belichting.

Catherine Zeta-Jones gebruikt botox

De botoxmeter is deze week overduidelijk. Maar liefst 86% vermoedt dat er botox in het spel is en ook de experts zien overduidelijk tekenen van cosmetische behandelingen. Volgens hen behoort Catherine Zeta-Jones tot de groep van sterren met een zogenoemd no-trace-face.

No-trace-face

Een strakgetrokken gezicht door een facelift is allang passé, maar ook met een bewegingsloos gezicht kun je tegenwoordig in Hollywood niet meer gezien worden. Hot and happening in Amerika is het zogenoemde no-trace-face.

Het gaat er bij no-trace-face om dat er geen rimpels zijn, maar je mag tegelijkertijd niet zien of iemand botox of fillers gebruikt. Natuurlijk mooi oud worden, maar dan wel zonder rimpels. Zo mag je bij een no-trace-face geen fronsrimpel hebben, maar moet je nog wel kunnen fronsen. En ook het gebruik van fillers is toegestaan, mits er maar geen volumeverlies bij komt kijken.

Het draait bij deze trend dus vooral om het gebruik van kleine hoeveelheden (lees: baby-botox) en mag geen enkele cosmetische behandeling sporen achterlaten.

Winactie:

Daphna heeft de winactie gewonnen en krijgt de miniversie van Sensai Ultimate The Cream thuisgestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over het uiterlijk van Eva Jinek.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram